1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. HER ŞEY O UYURKEN OLMUŞ!
HER ŞEY O UYURKEN OLMUŞ!

HER ŞEY O UYURKEN OLMUŞ!

Oyuncu Berk Oktay, birlikte uyuduğu Cash adlı köpeğinin saldırısına uğradı. Yüzüne 35 dikiş atılan Oktay, köpeği uyutulmasın diye “Ev kazası geçirdim” dedi.

A+A-

“Benim Hala Umudum Var” dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay “Bütün hayatım o” dediği köpeği Cash’in saldırısına uğradı.

Yüzü parçalanan, çenesiyle dudağı arasına 35 dikiş atılan Oktay’a estetik müdahale yapıldı.

3 yıldır beslediği köpeğinin uyutulmasından korkan ünlü oyuncu, twitter’dan dün “Evde talihsiz bir kaza yaşadım, bunun köpeğimle herhangi bir ilgisi yok. Benim sağlık durumum gayet iyi” iletisini paylaştı.

Berk Oktay geçen Mart ayında yaptığı röportajda köpeği Cash için “Benim bütün hayatım Cash. İkimizin de doğum günü aynı. Onu çok seviyorum ve rahat bir ortamda yaşaması için bahçeli bir ev almayı düşünüyorum. Tasmasını kim tutarsa onu sahipleniyor ve yanına kimseyi yaklaştırmıyor. Saldırmak amacıyla değil sadece koruma amacıyla karşısındakini korkutuyor” demişti.

Oyuncu Ali Erkazan rol arkadaşı Berk Oktay’ın başına gelenleri şöyle anlattı: Berk köpeğine çok düşkün, onunla birlikte uyuyor. Geçen hafta uyurlarken köpeği yüzünü ısırmış. Bir kez daha estetikçiye gidecek. Berk’in yüzünü Gizem’in (Karaca) çektiği fotoğrafta gördüm. Köpek biraz daha yukarı ısırsa sinirlerine geliyormuş, çocuğun bütün mimikleri giderdi. Köpeklerin bir özelliği vardır; yalnızken tetikte, sahibinin yanında ise derin uyur. Muhtemelen rüyasında sahibine birinin zarar verdiğini gördü ve saldırdı.”

Ünlü oyuncunun bağlı olduğu yapım şirketi de, şu şekilde bir açıklama yapmıştı:

"Sevgili basın mensubu;

Yapım şirketi yaptığı açıklamada "Yapımını üstlenmiş olduğumuz "Benim Hala Umudum Var" dizisi oyuncularından Berk Oktay geçirdiği ev kazası sonucu yüzünden yara almıştır. Basında kendisi ve evcil hayvanı ile ilgili çıkan Haberler tamamen asılsız olup Berk Bey'in sağlık durumu; dizisinin çekimleri için bir sorun teşkil etmemektedir.

Kamuoyuna ve seyircilerimize saygıyla duyurulur. Gold Prodüksiyon Yapımcılık A.Ş"

MİLLİYET

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.