1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HER YER ÇÖP İÇİNDE
HER YER ÇÖP İÇİNDE

HER YER ÇÖP İÇİNDE

Her yer çöp içinde

A+A-

Çevreye karşı duyarsızlık hat safhaya ulaştı. Ülkenin dört bir yanında doğa, insan eli ile katlediliyor. KKTC’de yaşanan çevre kirliliğine en bariz örnek ise sıkça haberlere konu olan Boğaz Piknik Alanı

Nadire BAHADİ

Boğaz Piknik Alanı dün yine çevre kirliliği ile mide bulandırdı. Tatillerde, özellikle havanın güneşli olduğu günlerde birçok vatandaşın piknik yapmak için gittiği Boğaz Piknik Alanı’nda Ocak ayında yapılan temizlikten eser kalmadı. Boğaz Piknik Alanı dün yine pislikten oturulamaz haldeydi.

Piknik keyfinden sonra çöplerini olduğu yerde bıraktığı gibi, doğaya oldukça zararlı olan içecek şişelerini masaların üzerinde bırakan, gelişi güzel etrafa atan bazı duyarsız kişiler Boğaz Piknik Alanı’nı çöplüğe çevirdi.

Dolup taşan çöp konteynırları ve yenilip içildiği yerde bırakılan yemek artıkları ise kedi ve köpekler tarafından parçalanarak daha geniş alana yayıldı.

Boğaz Piknik Alanı’nda dün piknik yapan vatandaşlar, duyarsız vatandaşlar tarafından etrafa savrulan çöpler arasında yemeklerini yedi, çocuklar, pislik içerisinde ve kırık dökük, paslı vaziyeti ile sağlık açısından oldukça tehlikeli olan oyun parkında oynadı.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.