1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “HER YÖNÜYLE TRABZON”
“HER YÖNÜYLE TRABZON”

“HER YÖNÜYLE TRABZON”

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı, ülkede faaliyet gösteren derneklerden Karadeniz Kültür Derneği’ne “Her Yönüyle Trabzon” etkinliklerinde kullanmaları...

A+A-

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı, ülkede faaliyet gösteren derneklerden Karadeniz Kültür Derneği’ne “Her Yönüyle Trabzon” etkinliklerinde kullanmaları amacıyla ülkemizi tanıtıcı broşürler, kahve, hellim, harnup, turunç ve ceviz macunu gibi ürünler ve bu ürünlerin fuar alanına kadar gönderilmesi hususunda yardımda bulundu.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, günde 1000 ziyaretçinin gözlemde bulunduğu Ankara’daki etkinlikte Karadeniz Kültür Derneği standında yer alan ürünler ziyaretçiler tarafından ilgi gördü.

Standı ziyaret eden Devlet Yetkililerine Başbakan Yardımcılığı tarafından gönderilen Rauf Denktaş’a ait “THE DOORS-KAPILAR” isimli kuşe kağıda basılı kitaplar hediye edildi.

Her Yönüyle Trabzon” etkinliğinin ilk ayağı olan Ankara’daki fuar alanını Türkiye Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, Ankara milletvekili Prf.Dr. Cevdet Erdöl, eski meclis başkanı Köksal Toptan, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nun yanı sıra Trabzonlular ziyaret etti.

Ankara’da 23 Şubat’ta başlayan etkinlik yarın İstanbul Feshane Uluslararası Fuar ve Kongre Kültür Merkezi’nde devam edecek.
İstanbul’da çok daha fazla ziyaretçinin katılması beklenen etkinliğe KKTC Başkonsolosluğu yardımlarıyla, Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı’nın İstanbul Turizm Tanıtma Ofisi memurları, organizasyona kullanılacak ürünlerin Kıbrıs’tan Feshane’ye kadar ulaştırılmasında görev aldılar. Etkinlik 2 Mart Pazar günü sona erecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.