1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. HERGÜN DEFALARCA ORGAZM OLUYOR!
HERGÜN DEFALARCA ORGAZM OLUYOR!

HERGÜN DEFALARCA ORGAZM OLUYOR!

42 yaşındaki bir kadının sürekli orgazm olduğu ortaya çıktı.

A+A-

İlaç yan etki yapınca orgazm olmaya başladı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Parkinson tedavisi gören 42 yaşındaki bir kadının ilaçtan sonra sürekli orgazm olduğu ortaya çıktı.

Tıpta Kalıcı Cinsel Tahrik Olma Sendromu (PSAS) olarak bilinen hastalığa yakalananlar en ufak bir titreşim, yüksek ses, kapı zili, telefon melodisi gibi durumlar sonucunda orgazm oluyor. Bazı hastaların günde 120 kez orgazm yaşadığı ve bu yüzden normal hayatlarına devam edemedikleri ortaya çıktı.

GÜNDE 5 KERE ORGAZM OLUYOR

Live Science isimli bilimsel haberlerin yayınlandığı web sitesinde yayınlanan makaleye göre ilacı 7 gün kullanan bir kadın hasta devamlı olarak uyarılmaya ve orgazm yaşamaya başladı. Her gün 3 ile 5 kere ortalama 20 saniye süren orgazm yaşayan kadın durumu doktorlara bildirdi.

İlacın yan etkisi olduğu anlaşılınca, Konya'daki fakülteden doktorlar durumu rapor ettiler. Doktorlar iki hafta süreyle ilacı bıraktırıp, tekrar başlattı ancak ismi açıklanmayan genç kadında yine devamlı olarak uyarılma ve orgazm olma sorunu yaşandı.

Araştırmacılar bunun nedenini tam olarak bulamasa da ilaçla birlikte hızla yükselen dopamin hormonunun neden olabileceğini söylediler. ABD'nin New Jersey kentinde bulunan Rutgers Üniversitesi'nden Barry Komisaruk, bazı anti-depresanlar gibi dopamini etkin hale getiren ilaçların da cinsel arzuyu artırabileceğini söyledi.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.