1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. HERKES DALGA GEÇTİ AMA İZLEYENLER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
HERKES DALGA GEÇTİ AMA İZLEYENLER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

HERKES DALGA GEÇTİ AMA İZLEYENLER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

HERKES DALGA GEÇTİ AMA İZLEYENLER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

A+A-

İngiltere ’de bulunan Newcastle tren istasyonunda, evsiz bir adamın piyano çalışı çevredekilere duygusal anlar yaşattı. Video Facebook ’ta paylaşılmaya başladıktan sonra adının Alan Donaldson (26) olduğu açıklanan adam, bir buçuk yıldır evsiz olduğunu söyledi.

Daily Mirror’ın haberine göre, Donaldson’ın piyano çaldığı anları kaydeden ve Facebook’tan paylaşan Michael Kinnison, yaşananları şu sözlerle anlattı:

“İlk olarak bir polis onu durdurmaya çalıştı ve evsiz adamın gitmesini istedi, ancak sonunda piyano çalmasına izin verdi. Polisler de dahil olmak üzere çevredekiler, evsiz adamın piyanonun başına oturduğu esnada onunla dalga geçti. Ne var ki, dalga geçmeleri adamın Für Elise çalmaya başlamasıyla şoka dönüştü. Sonraki yarım saat içinde, hepsi hatasız olmak üzere başka eserler de çaldı. En başta ona gülen bir kadın ağlamaya başladı.”

201505231652_p2.jpg

'PİYANO BAŞINDAYKEN KİMSE BENİ RAHATSIZ ETMİYOR'

The Chronicle’a konuşan evsiz Donaldson, bir buçuk yıldır sokakta olduğunu belirterek, “Bu zor. İnsanlar beni dilenmekle suçluyor ama piyanonun başına geçtiğimde kimse beni rahatsız etmiyor. Birkaç yıldır piyano çalmamıştım, ancak kolaylıkla hatırladım” ifadesini kullandı.

fft107_mf4622205.jpeg

Donaldson’ın okuldan arkadaşı Leo Robertson’ın videonun ortaya çıkmasından sonra arkadaşının ev bulması amacıyla yardım kampanyası başlattığı bilgiler arasında.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.