1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HERŞEY SELEKTÖRLERİN YAKILMASIYLA BAŞLAMIŞTI...
HERŞEY SELEKTÖRLERİN YAKILMASIYLA BAŞLAMIŞTI...

HERŞEY SELEKTÖRLERİN YAKILMASIYLA BAŞLAMIŞTI...

Aracı ile seyir halindeyken, tanımadığı bir aracın arkasından selektör yapıp yolunu kesmişti

A+A-

 

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Fuat Kurtulan olayla ilgili bulguları aktardı. Kurtulan, zanlı Murat Yarıcı’nın 17 Ağustos 2014 tarihinde meydana gelen “yaralama, ciddi darp, kanunsuz bıçak taşıma ve tasarruf” suçundan methaldar olduğunu söyledi.

Polis zanlı aleyhine başlattıkları soruşturmanın tamamlandığını belirterek mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Yargın Gökhan Asafoğluları zanlının ilerde görüşülecek davalarında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanmasına ve KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

OLAY NASIL GELİŞTİ

Zanlı, 17 Ağustos saat 22.30 sıralarında Mehmet Teke’nin aracı ile seyir halindeyken, tanımadığı bir aracın arkasından selektör yapıp yolunu kestiği, plakasını alamadığı bu araçtan inen dört erkek şansın kendisini ciddi şekilde darp edip bıçak ile sağ bacağından yaraladığını söylemesi üzerine soruşturma başlatılmıştı.

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.