1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HEYECAN DORUKTA
HEYECAN DORUKTA

HEYECAN DORUKTA

K-Pet Süper Lig’de 24. haftada zorlu maçlar oynanıyor. Ligde tüm maçlar bugün oynanıyor

A+A-

K-Pet Süper Lig’de 24. hafta bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Süper Lig’de oynanacak olan tüm maçların bugün oynanacağı haftada zorlu maçlar var. 24’üncü haftada lider Yenicami, ligin etkili ekiplerinden Doğan Türk Birliği’ni konuk ederken, liderin takipçisi Küçük Kaymaklı da ikinci devrenin en iyi çıkış yakalayan takımı Serdarlı karşısında puan avında olacak.

K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak olan karşılaşmalarda; Yenicami – Doğan Türk Birliği, Küçük Kaymaklı – Serdarlı, Lefke – Gençlik Gücü, Yalova – Mağusa Türk Gücü, Cihangir – Yeniboğaziçi, Bostancı Bağcıl – Hamitköy ve Çetinkaya – Mormenekşe takımları kozlarını paylaşacak.

Kartal’ın şampiyonluk hayali: Yenicami – Doğan TB
Ligde günün en önemli karşılaşmalarından birinde Yenicami ile Doğan Türk Birliği takımları karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta karşılaştığı Yeniboğaziçi’ni rahat geçen Yenicami’de amaç bu maçı kazanıp Küçük Kaymaklı’nın puan kaybetmesini beklemek. Geçtiğimiz hafta Çetinkaya’ya mağlup olarak rakibinin gerisine düşen Doğan’da ise hedef bu maçı kazanıp ilk devredeki yenilgiyi telafi etmek. Ligin ilk devresindeki karşılaşmayı Yenicami 2-1 kazanmıştı. Lefkoşa Atatürk Stadı’ndaki maçın hakemi Mehmet Sezener.

Finali yaşamak istiyorlar: K.Kaymaklı - Serdarlı
Ligde üst sıraları ilgilendiren bir diğer maçta Küçük Kaymaklı ile Serdarlı takımları karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Gençlik Gücü’nü mağlup eden Küçük Kaymaklı, bu maçı kazanıp Yenicami’nin puan kaybetmesini bekleyecek. Geçtiğimiz hafta derbi maçında Cihangir ile yenişemeyen Serdarlı’da ise amaç bu maçı kazanıp play-out’dan iyice uzaklaşmak. Ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmayı Kaymaklı 2-1 kazanmıştı. Şht. Hüseyin Ruso Stadı’ndaki karşılaşmayı Kerem Eran yönetecek.

Bitse de gitsek: Lefke – Gençlik Gücü
Ligde bugün oynanacak bir diğer maçta ligin iki iddiası kalmayan ekibi Lefke ile Gençlik Gücü karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Hamitköy’ü mağlup ederek 3.sıradaki yerini sağlama alan Lefke bu maçı kazasız atlatıp yavaştan kupa finaline hazırlanma hedefinde. Geçtiğimiz hafta Kaymaklı’ya mağlup olarak Süper Lig’de son günlerini yaşayan Gençlik Gücü ise rakibini yenip onuruyla gitmek istiyor. Ligin ilk devresindeki maçı Lefke 8-1 kazanmıştı.16 Ağustos Stadı’ndaki karşılaşmayı Osman Küçük yönetecek.

Hamitköy’de zor maç: Çetinkaya – Mormenekşe
Ligde bugün oynanacak olan karşılaşmada Çetinkaya ile Mormenekşe takımları karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Doğan Türk Birliği’ni tek golle geçen Çetinkaya’da hedef bu maçı kazanıp spekülasyonlara yer vermemek. Geçtiğimiz hafta Yalova’yı iyi bir futbolla mağlup ederek umutlanan Mormenekşe’de ise amaç bu maçı da kazanıp play-out çizgisinin üzerine çıkmak. Ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmayı Çetinkaya takımı 1-0 kazanmıştı. Hamitköy Stadı’ndaki karşılaşmada hakem Hakan Muhtaroğlu görev yapacak.

Varsa yoksa galibiyet: Cihangir - Yeniboğaziçi
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak olan karşılaşmada Cihangir ile Yeniboğaziçi takımları karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Serdarlı ile berabere kalan Cihangir bu maçı kazanıp play-out dışında kalmayı garantileme niyetinde. Geçtiğimiz hafta Yenicami’ye mağlup olan Yeniboğaziçi ise bu maçı kazanıp en azından play-out oynama hedefinde. Ligin ilk devresinde oynanan maçı 3-2 Cihangir kazanmıştı. Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’ndaki maçın hakemi Serkan Şimşek.

Haftanın maçı: B.Bağcıl - Hamitköy
Bugün oynanacak günün belki de en önemli maçı Bostancı Bağcıl ile Hamitköy arasında oynanacak. Geçtiğimiz hafta Mağusa Türk Gücü’ne farklı mağlup olarak galibiyet serisini yitiren Bağcıl’da hedef bu karşılaşmada mutlak galibiyet. Geçtiğimiz hafta Lefke’ye de mağlup olarak hızla alt sıralara gerileyen Hamitköy’de de amaç zorlu deplasmandan galip ayrılıp kötü gidişe ‘dur’ demek. Ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmayı Hamitköy takımı 2-0 kazanmasını bilmişti. Yakup Özorun Stadı’ndaki maçın hakemi Mehmet Malek.

Girne’de puan savaşı: Yalova – Mağusa TG
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak karşılaşmada Yalova ile Mağusa Türk Gücü karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Mormenekşe’ye mağlup olarak direkt düşme hattında kalmaya devam eden Yalova, bu maçı kazanıp en azından play-out oynamak için umutlanma niyetinde. Geçtiğimiz hafta kritik maçta Bağcıl’ı farklı yenen Mağusa Türk Gücü’nde ise hedef maçı kazanıp son 3 haftada seri yakalamak. Ligin ilk devresindeki karşılaşmayı Yalova 2-1 kazanmayı başarmıştı. Girne 20 Temmuz Stadı’ndaki maçı Serdar Bilgimer yönetecek.

YD

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.