1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. HİÇ ESTETİK YAPTIRMASA BÖYLE OLACAKTI
HİÇ ESTETİK YAPTIRMASA BÖYLE OLACAKTI

HİÇ ESTETİK YAPTIRMASA BÖYLE OLACAKTI

Efsane isim...

A+A-

Michael Jackson'ın estetik macerası belgesel oldu. 19 yaşında burnunu yaptırmak için bıçak altına yatan Jackson, 100'ü aşkın ameliyat geçirdi. İşte Pop'un Kralı'nın bir hayli ilginç dönüşümü...

27769336.jpg

Pop'un Kralı sıfatını fazlasıyla hak eden Michael Jackson (MJ) için 'estetiğin kralı' demek de yanlış sayılmaz. Jackson'ın estetik macerasını neşter neşter gözler önüne seren bir belgesel, İngiliz Daily Mail gazetesine haber oldu.

Bazı arkadaşları kendine Diana Ross'u örnek aldığı için, bazılarıysa nefret ettiği babasına benzerliğinden kurtulmak için bıçak altına yatmaya başladığını anlatıyor.

27768699.jpg

SEN YAPTIR BAKALIM ACIYOR MU 
19 yaşında burnundan tiksinen Jackson, sonradan o yılları şöyle hatırlayacaktı: "Beter sivilcelerim vardı. Çok utanıyordum. Her gün ağlıyordum."

Ablası La Toya'ya ise şöyle anlatıyor kardeşinin estetik macerasının başlangıcını: "Michael, burnundan çok sıkıntı çekiyordu. 'Çok büyük. Yaptırmak istiyorum’ diyordu."

İlk kez bıçak altına yatacağı için biraz tedirgin olan genç Michael, ablasını denek olarak kullanmış: "Benim için kobay olur musun? Burnunu yaptırıp acıyıp acımadığını bana söyler misin?"

Ablasındaki sonuçtan memnun kalınca da kararını vermiş. İlk ameliyatını söylemekten utanan Jackson'ın bahanesi ise "Dans provası yaparken kırdım" olmuş.

27768322.jpg

KIRK DOUGLAS ÇENESİ YAKIŞIR
Yedi yıl sonra da plastik cerrahi meraklısı arkadaşı -Hollywood'un saç tasarımcısı- Steve Erhardt'ı ikna etmiş Jackson. Ve Erhardt çukur çene operasyonu geçiren ilk insan olmuş. Erhardt, doktorunun Michael'a Kirk Douglas’ınki gibi daha erkeksi bir çene önerdiğini anlatıyor. Kendi çenesindeki çukuru görünce o da yatmış bıçak altına.

Baştaki korkusuna rağmen Michael Jackson, aşağı yukarı 100 estetik operasyon geçirdi. Botoks yaptırdı, ten rengini açtırmaya çalıştı, yanaklarını kaldırttı, dudaklarını şişirdi, burnunu delikleri kapanacak denli küçülttü... En sonunda da herkesin aklında kalan görüntüsüne ulaştı.

İŞTE EN ÇARPICI DETAY
Daily Mail’in haberleştirdiği belgeseldeki en şaşırtıcı anekdot ise Michael Jackson’ın hiç estetik yaptırmasaydı nasıl görüneceğine dair öngörü oldu. Bilgisayarla oluşturulan fotoğraftaki MJ ise şöyle: Dudaklarında sıcak bir gülümseme olan çekici, dolgun siyahi bir adam…

27768327.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.