1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Hiç sahip olamayacağını düşündüğü aile fotoğrafı artık var
Hiç sahip olamayacağını düşündüğü aile fotoğrafı artık var

Hiç sahip olamayacağını düşündüğü aile fotoğrafı artık var

Hiç sahip olamayacağını düşündüğü aile fotoğrafı artık var

A+A-
Stephanie Summers isimli genç kadın eşini kaybetmesinin üstünden geçen bir seneyi anmak için oğluyla birlikte bir seri fotoğraf çektirdi. Beş aylık hamileyken eşini bir uçak kazasında kaybeden kadının çocuğuyla birlikte verdiği pozlara, fotoğrafçı ufak bir dokunuş yapınca Summers hiç sahip olamayacağını düşündüğü o fotoğrafa kavuştu.

Stephanie Summers eşinin ölüm yıl dönümünde onu evlenirken poz verdikleri yerde bu kez oğluyla bir dizi fotoğraf çektirerek anmayı planlamış ve bunun için bir fotoğrafçıyla iletişime geçmiş. Fotoğrafçıya eşiyle birlikte çektirdiği fotoğrafları gösteren ve çekim için özellikle aynı yeri kullanmak istediğini söyleyen Summers, fotoğrafları aldığı zaman çok özel bir sürprizle karşılaşmış.

201509111301_----.jpg

Eşi vefat ettiğinde beş aylık hamile olan Summers’ın oğlu maalesef babasını hiç görememiş. Durumdan haberdar olan fotoğrafçı ise Summers’ın eşini de fotoğraflara yerleştirerek üçlünün bir aile fotoğrafları olmasını sağlamış. Fotoğrafı gördüğü zaman gözyaşlarına boğulan Summers için bu unutulmaz bir an olmuş. Fotoğrafları çeken ve bu düzenlemeyi yapan Laura Gordillo isimli fotoğrafçı ise fotoğrafı Facebook sayfasında paylaştığında bu kadar çok kişi tarafından beğenilip paylaşılacağını öngörmediğini söyemiş.

201509111302_7a6c0441156f09e0285d5fa79393228e2396eca3.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.