1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “HİÇBİR ŞEY YOLUNDA GİTMİYOR
“HİÇBİR ŞEY YOLUNDA GİTMİYOR

“HİÇBİR ŞEY YOLUNDA GİTMİYOR

Ülkede ekonominin kötüye gittiği...

A+A-

 

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, ülkede ekonominin kötüye gittiğini, sağlık ve eğitim başta olmak üzere, tüm sektörlerde ciddi sorunların yaşandığını ileri sürerek, mevcut düzenin değişmesi gerektiğini belirtti.

Özyiğit, adalet ve insan haklarının geliştiği, sivilleşme ve demokratikleşmenin tam anlamıyla hayat bulduğu, toplumun onuruyla refah içinde yaşabileceği bir düzen kurmanın şart olduğunu ifade ederek, TDP olarak bunun mücadelesini verdiklerini, halkla birlikte bu değişimi yapmakta kararlı olduklarını kaydetti.

TDP Karaoğlanoğlu örgüt kongresi yapıldı. Genel Başkan Cemal Özyiğit, Girne İlçe Başkanı, Milletvekili Zeki Çeler, Parti Meclisi üyesi Ayşe Öztabay, MYK üyesi Elif Görem Gümüşmaden ile örgüt üyelerinin katıldığı kongrede, Başkanlığa Zühre Özkaracan getirilirken, yönetim kurulu ise Turan Özdilek, Eray Ezilmez, Ünsal Öztorun, Zeki Soyadlı, Naciye Çeler ve Mustafa Zerman’dan oluştu.

ÖZYİĞİT: “HİÇBİR ŞEY YOLUNDA GİTMİYOR”

TDP’den yapılan açıklamaya göre, kongrede konuşan TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, ülkede ekonomiden üretime, sağlıktan eğitime, turizmden yargıya kadar hiçbir şeyin yolunda gitmediğini, birçok vaatlerle işbaşına gelen ve çözüm üretmesi gereken CTP-UBP hükümetinin ise tıpkı geçmiş hükümet gibi, henüz halk yararına icraat yapmadığını savundu.

“TAKVİMLENDİRİLEN HÜKÜMET PROGRAMINDAKİ SÖZLER YERİNE GETİRİLMEDİ”

Birçok vaat içeren ve takvimlendirilen CTP-UBP hükümet programında ilk 3 ay içinde yapılması öngörülen icraatların büyük bölümünün hayata geçirilmediğini belirten Özyiğit, kayıt dışı ekonomi ile mücadele için eylem planı, üreticilere destek verilmesi, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili önlem ve denetimlerin artırılması, DAÜ Yasası gibi konularda verilen sözlerin yerine getirilmediğini ifade etti.

Özyiğit, “görüş, düşünce ve politikaları halkın geniş kesimlerinden onay bulmaya başlayan, yeni katılımlar ve ülke genelinde kurulan yeni örgütlerle birlikte güçlenen, yenilenen vizyonu ve genişleyen kadroları ile TDP’nin ülkenin geleceğinde mutlaka etkin bir rol alacağını” söyledi.

Özyiğit; “Halkımızdan aldığımız destek ve güçle, yolumuza emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. TDP bu ülkenin aydınlık geleceğinde mutlaka öncü rol oynayacaktır” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.