1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HİJYEN KOŞULLARINDAN LEFKOŞA'DA BİR ŞİRKETE KAPAMA CEZASI
HİJYEN KOŞULLARINDAN LEFKOŞA'DA BİR ŞİRKETE KAPAMA CEZASI

HİJYEN KOŞULLARINDAN LEFKOŞA'DA BİR ŞİRKETE KAPAMA CEZASI

Harmancı göreve çok hızlı başladı

A+A-

 

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin yeni Başkanı Mehmet Harmancı, mazbatasını alır almaz görevine hızlı bir başlangıç yaptı. Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nden mazbatasını alan Mehmet Harmancı, daha sonra devir teslim töreni ile önümüzdeki dört sene boyunca görev yapacağı Belediye Başkanlığı makamını da devraldı. Sosyal medya hesabından günün gelişmelerine değinen Başkan Harmancı, yeni görevindeki ilk icraatlarından bahsetti.

İŞTE HARMANCI'NIN AÇIKLAMALARI

Mazbatamızı aldık, görev devir teslim töreni düzenlendi, Belediye Meclis Üyeleri ile ilk toplantı tarihini pazar günü saat 20:00 olarak belirledik. Müdür ve yardımcıların tümüyle toplantı yaptık; ciddi bir süreç var 136 Milyon TL ve Sosyal Sigorta faizleri borcumuz var. Overdraft yeni yapılanmadan dolayı kullanılamıyor, maaş ödemeleri ile ilgili farklı bir düzenleme üzerinde tartışıyoruz(2 Milyon TL'ye ihtiyaç var). Sabahleyin Tiyatro'da festival ve diğer sorunlarla ilgili görüşdük, ayrıca bazı eksik sponsorluklara ilgili 38 Bin TL kaynak bulunmasına yardımcı olabildik. Yarın saat 11:00'de tüm Şube Müdürleri ile toplantımız var. Ayrıca bir şirkete bir gün kapama cezası verdik (hijyen koşullarından ötürü).

DEVPA karşısında faaliyet sürdüren şirketin bugün yaptığı hatadan ötürü dereye boşalan kanalizasyon suyu için çevre dairesi ile iletişime geçildi ceza kesildi, ilgili şirketin şartname koşulları incelemeye alındı, özellikle Dereboyu ve çarşı'da konuşlanan zabıtanın bisikletlerle hareketlenmesini için ilk etapta 10 adet hibe nitelikli bisiklete ihtiyacımız var. Yarın sokak hayvanları için bu yaz sıcaklarında su problemine bir nebze rahatlama getirebilmek için düzenleme yapılacak.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.