1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HIRSIZ, EV SAHİBİYLE SOHBET DE ETTİ
HIRSIZ, EV SAHİBİYLE SOHBET DE ETTİ

HIRSIZ, EV SAHİBİYLE SOHBET DE ETTİ

Hırsız, ev sahibiyle sohbet de etti

A+A-

Ailesini ziyaret etmek için İngiltere’den Kıbrıs’a gelen Ayşe Kordal, adaya geldiği günün ilk sabahı hırsızlık şokuyla şaşkına döndü
 
İsmail VOLKAN

İngiltere’den ailesini ziyaret etmek amacıyla geçtiğimiz akşam KKTC’ye gelen Ayşe Kordal, geldiği günün ilk sabahında eve giren hırsızın cüzdanını çalmasıyla şok oldu. Kordal, telefonla olayı bildirdiği polisin, “çok yoğunuz, karakola gelip ifade verin” yaklaşımı karşısında ikinci bir şok daha yaşadı.

Surlariçi bölgesinde kayınpederinin yanında kalan Kordal, dün sabah saat 08.00 sıralarında kahve yapmak için mutfağa gittiği sırada kapıdan giren hırsızın çantasından cüzdanını çaldığını belirterek, hırsızın kendisiyle konuştuğunu da söyledi.

Kordal, “Kahve yapmak için mutfağa gitmiştim. Hava sıcak olduğundan kapıyı çok az açık bırakmıştım. Kahveyi pişirirken aniden karşımda kırmızı gömlekli bir adam gördüm. Evde ne işi olduğunu sordum. Bana evin kiralık olup olmadığını sordu. Bende şüphelendim, kayınpederimi çağırdım. Cüzdanım odada çantanın içerisindeydi. Bir an odaya bakmaya çalışırken adam koşarak kaçtı. Ne yapacağımı bilemedim. Polisten önce koştum ama yakalayamadım. Polisi aradım, kimse gelip gitmedi” dedi.

Cüzdanında bin sterlin, pasaport, kredi kartları ve kimliğinin bulunduğunu kaydeden Kordal, yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu belirtti.

Önceki gece geldiği için sabah kalktığında valizleri dahi açmadan, kayınvalidesinin mezarını ziyarete gittiğini söyleyen Kordal, kapıyı açık bırakırken soyulmanın aklının ucundan bile geçmediğini aktardı.

Polis siz gelin” dedi

Ayşe Kordal bir yandan tüm parasını ve kartlarını hırsıza kaptırmanın üzüntüsünü yaşarken, bir yandan da polisin duyarsızlığına üzüldüğünü belirti. Kordal, hırsızlığı anında bildirdiği polisten “karakola gelin ifade verin” denmesinin mantığını anlayamadığını kaydederek, “Onlar birkaç dakika içinde olay yerine geleceğine beni ayaklarına çağırdı” dedi.

Kıbrıs

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.