1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HIRSIZ MAL SAHİBİNİ HASTANELİK ETTİ!
HIRSIZ MAL SAHİBİNİ HASTANELİK ETTİ!

HIRSIZ MAL SAHİBİNİ HASTANELİK ETTİ!

Mal sahibini hastanelik eden hırsız;

A+A-

İskele’de dün saat 02.30 raddelerinde meydana gelen olayda Olgun Nizam isimli işletme sahibi canını zor kurtardı. Marketine giren zanlı Okay Öztürk’ü fark ederek engellemeye çalışan Nizam, beklemediği bir saldırı ile karşılaştı ve ciddi bir şekilde darp edildi.

Olay yerinden hızla kaçmaya çalışan zanlı Okay Öztürk ise İskele Adli Şube ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Talihsiz olayda canını zor kurtaran işletme sahibi Olgun Nizam  geçtiğimiz Eylül ayı içerisindede marketini kapatıp eve gittiği sırada kimliği meçhul bir şahsın saldırısına uğramış ve dükkanın günlük hasılatını kimliği belirsiz o şahsa kaptırmıştı.

Polis tarafından tutuklanan zanlı Okay Öztürk dün akşam saatlerinde Gazimağusa Kaza Mahkemesinde nöbetçi Yargıç Hasan Dağlı’nın huzuruna çıkarıldı. Mahkemeye olayı aktaran İskele Adli Şube amirliğinde görevli polis memuru Salih Fidan Ersan zanlının 21 Aralık 2014 tarihinde saat 02.30 sıralarında İskele’de faailyet gösteren Faik Ticaret isimli işyerine, 120 cm uzunluğundaki tahta ile camlarını kırarak girdiğini ve güvenlik kamera görüntülerini engellemek için market içerisinde  bulunan bilgisayarın kablosunu söktüğünü söyledi.

Zanlının  daha sonra market içerisinde bulunan internet telefon cihazını söküp dışarıya çıkardığı esnada  olayı farkedip markete gelen ve kendisine direnmeye çalışan market sahibi Olgun Nizam’ı darp ettiğini ve hızla olay yerinden uzaklaşmaya çalıştığını anlatan Fidan, zanlının olay yerine giden polis ekibi tarafından  kıskıvrak yakalandığını aktardı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.