1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Hırsıza mektup yazdı...
Hırsıza mektup yazdı...

Hırsıza mektup yazdı...

Hırsıza mektup yazdı...

A+A-

Oturduğu apartmana üç gün içinde iki kez hırsız giren oyuncu ve model Sema Şimşek, isyan etti. Şimşek, çareyi ısrarcı hırsıza mektup yazmakta buldu.

Mankenliğindeki başarısını oyunculukta da gösteren Sema Şimşek'in başı hırsızlarla dertte. Oturduğu apartmana üç gün içinde iki kez hırsız girmesi güzel oyuncuya isyan ettirdi. Şimşek, çareyi uykularını kaçıran hırsıza mektup yazmakta buldu.

"EVİMDE KIYMETLİ BİR ŞEY YOK"

Sema Şimşek hırsıza yazdığı mektupta, "Evimde kıymetli bir şey yok, tek varlığım kitaplarım. Boş yere yorulma, beni de uykumdan etme" ifadelerini kullandı.

SEMA ŞİMŞEK KİMDİR?

2001 yılında kendisi gibi oyuncu ve model olan Burak Hakkı ile evlenen Sema Şimşek'in Rüzgar adında bir erkek çocuğu var.

Modelliğin yanı sıra oyunculuk kariyeri de bulunan Sema Şimşek, 2002 yılında Azad dizisi ile ekran kariyerine adım atmış ve bu dizide Naime karakterini canlandırmıştır. 2004 yılında yayınlanan İstanbul Şahidimdir dizisinde de Ece karakteri ile ekrana gelen Sema Şimşek, 2007 yılında ise Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin kadrosuna katılmış ve bu dizideki İnci karakteri ile dikkat çekmiştir.

Sema Şimşek dizilerin yanı sıra sinema filmlerinde de rol almıştır. Oynadığı filmler arasında Dabbe 6 ve Terkedilmiş adlı filmler bulunmaktadır.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.