1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. HIRSIZIYLA BANKADA KARŞILAŞINCA...
HIRSIZIYLA BANKADA KARŞILAŞINCA...

HIRSIZIYLA BANKADA KARŞILAŞINCA...

HIRSIZIYLA BANKADA KARŞILAŞINCA...

A+A-

Cüzdanını çaldıran adam ile hırsızın aynı anda bankaya gitmesi ve dikkatli bir banka görevlisinin şüphesi yüzünden hırsız yakayı ele verdi.

Cüzdanını çaldıran Çinli adam, kredi kartını iptal ettirmek için gittiği bankada hiç beklemediği bir durumla karşılaştı. Talihsiz adam, öfkeyle gittiği bankada kısa bir süre önce cüzdanını çalan hırsız ile karşılaştı.

Feng Wan’in cüzdanını çalan Wen Sun, Wan’a ait olan kredi kartındaki parayı çekebilmek için vezne kuyruğunda beklerken arkasındaki adamın kurbanı olduğundan habersizdi.

Parayı çekebilmek için gerekli kimlik bilgilerini ibraz edemeyen hırsızdan, başka bir bölmede gerekli evrakları doldurması istendi. Bir sonraki müşterinin de aynı kişi olduğunu iddia etmesi üzerine kısa bir şaşkınlık yaşayan banka görevlisi, güvenlik güçlerini durumdan haberdar etti.

Polisin olay yerine gelmesiyle durum kısa sürede gün yüzüne çıktı ve Wen Sun gözaltına alındı. Çaldırdığı cüzdanını şans eseri aynı gün bulan Feng Wan’in diğer banka hesaplarından yaklaşık 4 bin yuan (1,500 TL) çalındığı bildirildi.

ntvmsnbc

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.