1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HIRSIZLAR CİRİT ATIYOR...
HIRSIZLAR CİRİT ATIYOR...

HIRSIZLAR CİRİT ATIYOR...

HIRSIZLAR CİRİT ATIYOR...

A+A-

GAZİMAĞUSA'DA HIRSIZLIK

Gazimağusa’da, faaliyet gösteren “Dürüş Güzellik” isimli iş yerinin penceresi önceki gün 18.30-09.00 saatleri arasında meçhul şahıslar tarafından açılarak içeriye girildi ve iş yeri içerisinden 110 TL nakit para çalındı.

“BLUE MARİNE” MERKEZİ’NDE HIZRSIZLIK

Tatlısu’da Erkan Öztekiner’e ait “Blue Marine” isimli Amatör Balıkçılık Eğitim Merkezi’nde Mayıs ayında meydana gelen hırsızlıkla ilgili bir kişi tutuklandı.

Konuyla ilgili yürütülen ileri soruşturmada çalınan bir adet tekne motoru, bir adet  balık oltası ve üzerine monteli bulunan balık oltası motorunun bir iş yerinde satışa sunulduğu tespit edildi.

Bahse konu eşyaların emare olarak alındığı ve meseleyle bağlantılı olarak şüpheli görülen B.B.’nin (E-21) tutuklandığı ifade edildi.

HIRSIZLIK

Alayköy’de sanayi bölgesinde faaliyet gösteren “Orundalı Trading LTD” isimli işyerinde pazarlamacı olarak çalışan M.S.’nin  (E-46) şirkete ait muhtelif faturaların toplam tutarı olan 45 bin 976,03 TL'lik gıda ürünlerini satmış  olduğu halde, ürünler karşılığında almış olduğu paraları şirkete teslim etmeyip çaldığı tespit edildi.

Açıklamada, M.S hakkında yasal işlem başlatıldığı ve arandığı kaydedildi.

Öteyandan, Nisan- Mayıs ayları içerisinde Hamitköy’de faaliyet gösteren “Altemur LTD” isimli iş yerinde pazarlamacı olarak çalışan T.E.’nin (E-26),  15 ayrı işyerinden konu iş yeri adına satmış olduğu mallara karşılık tahsil ettiği toplam 9 bin 099.50 TL parayı işyeri muhasebesine yatırmayarak çaldığı tespit edildi.

Açıklamada, T.E’nin aranmakta olduğu bildirildi.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.