1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HIRSIZLIĞA GİTTİ, MAHALLELİYE YAKALANDI
HIRSIZLIĞA GİTTİ, MAHALLELİYE YAKALANDI

HIRSIZLIĞA GİTTİ, MAHALLELİYE YAKALANDI

Hırsızlığa gitti, mahalleliye yakalandı

A+A-

Nadire BAHADİ

Girne’de Özlem Gümüş’e ait eve giren 3 kişi Özlem Gümüş, Güner Gümüş ve Sabra Sirin Shahid’ ait nakit para, kredi kartı, kimlik ve ehliyetleri sirkat etti. Ev sahiplerine yakalanan hırsızlardan ikisi kaçmayı başarırken, Ali Hakan Kaya mahalle sakinleri tarafından yakalanarak polise teslim edildi. “Geceleyin ev açma” ve “İkametgahtan sirkat” suçlaması ile zanlı Ali Hakan Kaya dün Girne Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarılarak hakkında tutukluluk süresi temin edildi. Polis olay yerinden hızla uzaklaşarak kaçan 2 kişinin peşinde.
Ne buldularsa aldılar

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Yalgı Döşenci, zanlı Ali Hakan Kaya’nın beraberindeki 2 kişi ile birlikte 12 Ağustos 2016 tarihinde, 19.30-21.30 saatleri arasında Girne’de Kubbeli Çeşme Sokak üzerinde bulunan Özlem Gümüş’e ait ikametgaha ev sahiplerinin evde olmadığı sırada kapısını hasar vermeden açtıktan sonra eve girdiklerini açıkladı. Polis memuru Yalgı Döşenci zanlı Kaya’nın beraberindeki şahıslarla hırsızlık için girdikleri evden Özlem Gümüş’e ait 500 Stg nakit para, Güner Gümüş’e ait 500 TL ve bin Stg nakit para ile sürüş ehliyeti, öğrenci kartı ve para cüzdanı, Sabra Sirin Shahid’e ait ise 150 Stg nakit para ile kimlik kartını sirkat ettiklerini açıkladı.
Mahalleli kaçıyorken yakaladı

Ev sahiplerinin eve gelmesi ile zanlı Ali Hakan Kaya ve beraberindeki şahısların sirkat ettiklerini alarak evden çıktıklarını ifade eden polis memuru Yalgı Döşenci, 2 şahsın koşarak kaçtığını zanlı Kaya’nın ise mahalleli tarafından görülerek makul güç kullanılarak yakalandığını belirtti. Kaçan zanlıların ismen tespit edildiğini belirten Döşenci olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Tutuklu bekleyecek

Giren Kaza Mahkemesi Yargıcı Nüvit Gazi mahkemede aktarılan ifade ve beyanları değerlendirdikten sonra polisin yürüttüğü soruşturmanın selameti açısından zanlı Ali Hakan Kaya’nın 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum