1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HIRSIZLIK ZANLISI MAHKEME'DE!
HIRSIZLIK ZANLISI MAHKEME'DE!

HIRSIZLIK ZANLISI MAHKEME'DE!

Hırsızlık zanlısı Mağusa Mahkemesi'ne çıkarıldı!

A+A-

Gamze BAYKUR
Yeni Boğaziçi köyünde Ahmet Doygundağ’a ait eve girerek para, ziynet eşyası ve kol saati sirkat eden zanlı Murat Şengül almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Ev açma” ve “Sirkat” suçlamalarıyla dün yeniden mahkemeye çıkarılan zanlı Şengül, tahkikat maksatları bakımından 6 gün daha poliste tutuklu kalacak.
ZANLI SUÇUNU KABUL ETTİ
Meselenin tahkikat memuru Ersoy Saydağ, zanlı Murat Şengül’ün 19 Nisan tarihinde Yeni Boğaziçi’nde Ahmet Doygundağ’a ait eve girerek 3 bin 515 TL, muhtelif ziynet eşyaları ve 5 adet kol saati çalındığını anımsattı. Olay yerinde yapılan aramada 1 adet cep telefonu bulunduğunu belirten Saydağ, yapılan araştırmada zanlının en son 18 Nisan tarihinde bulunan telefon ile görüşme yaptığının tespit edildiğini söyledi.
Saydağ, zanlının önceki gün gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirtti. Yeni Boğaziçi köyünde ayni tarihlerde faili meçhul ev açma ve sirkat olaylarının meydana geldiğini ve 2 evden toplam 100 bin TL’lik ziynet eşyası çalındığını ifade eden Saydağ, zanlının konu faili meçhul olaylarla bağlantısı olup olmadığının araştırılacağını açıkladı. Saydağ, mesele ile ilgili bağlantısı olduğu tespit edilen bir kişinin arandığını anımsatarak, bir kişinin ise “Adam öldürmek için gizli ittifakta bulunma” suçundan dolayı Girne’de tutuklu olduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Saydağ, zanlı Şengül’ün tutukluluk süresinin 8 gün daha uzatılmasını talep etti.
6 GÜN DAHA
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Murat Şengül’ün tahkikat maksatları bakımından 6 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.