1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HIRSIZLIKTA SON NOKTA!
HIRSIZLIKTA SON NOKTA!

HIRSIZLIKTA SON NOKTA!

Güvenlik kamerasının kablosunu keserek markete giren soyguncular...

A+A-

Gazimağusa’ nın Yenişehir bölgesinde bulunan Marka Market isimli işyeri dün sabahın erken saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce soyuldu. Soygunu gerçekleştirenlerin profesyonel oldukları ortaya çıktı.

Sabah 03.00 raddelerinde marketin güvenlik kamerasının kablosunu keserek işe başlayan soyguncular, daha sonra içeriye sızdılar. Kasadaki 5 bin TL’nin yanı sıra, 150 paket sigara, 5 adet de çikolata çalan hırsızlar, saha sonra çelik kasada muhafaza edilen Laptop’u çalarak, olay yerinden uzaklaştılar.

 

Kasayı boş buldu

Marka Market sahibi Muhittin Bolat, dün saat 08.00 raddelerinde işyerine gittiği zaman, kasanın açık olduğunu ve içinin boşaltıldığını görünce durumu polise bildirdi. Polis Adli Şube ekipleri derhal olay yerine giderek inceleme yaptı ve daha sonra hırsızları aramaya başladı.

Marka Market’ in sahibi Muhittin Bolat’ ın oğlu Emre Bolat, yaşanan bu olayının kendilerini çok üzdüğünü söyledi. Gazimağusa’da son zamanlarda bu tür olayların arttığına dikkat çeken Bolat “zaten işler çok iyi değil, bir de hırsızlık olayları insanları üzüyor” dedi.

Babasının da bu durum karşısında çok üzüldüğünü vurgulayan  Emre Bolat, soygunu yapan kişilerin bir an önce yakalanmasını istedi. Hırsızların büyük bir cesaretle güvenlik kamerasının kablosunu keserek işe başladığını anlatan Bolat “bu tür üzücü olayların sona ermesi için yetkililerden acil olarak önlem almasını istiyoruz”dedi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.