1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. “HİZBULLAH BÖLGEYİ CEHENNEME ÇEVİRİYOR”
“HİZBULLAH BÖLGEYİ CEHENNEME ÇEVİRİYOR”

“HİZBULLAH BÖLGEYİ CEHENNEME ÇEVİRİYOR”

uriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu (SMDK) Geçici Başkanı George Sabra, "Hizbullah Suriye'de yaptıklarıyla bölgeyi cehenneme çevirecek bir savaşa kapı açıyor.

A+A-

Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu (SMDK) Geçici Başkanı George Sabra, "Hizbullah Suriye'de yaptıklarıyla bölgeyi cehenneme çevirecek bir savaşa kapı açıyor. Bu durumda kan, sadece Suriye köylerinde akmayacak" dedi.

Sabra İstanbul'da bir otelde düzenlediği ve çok sayıda muhalifin katıldığı basın toplantısında, ölümü sadece Suriyelilerin tatmasına izin vermeyeceklerini ifade ederek, "Hizbullah yaptıklarıyla bölgeyi cehenneme çevirecek bir savaşa kapı açıyor. Bu durumda kan sadece Suriye köylerinde akmayacak" ifadelerini kullandı.

2. Cenevre Konferansı ve Suriye krizine siyasi çözüm bulunması konusuna da değinen Sabra, Suriye'de şartlar değişmediği sürece Cenevre'deki konferanstan ya da herhangi bir siyasi girişimden bahsedilemeyeceğini söyledi.

Sabra ayrıca, Suriye'de meydana gelen olayların Türkiye, Lübnan, Ürdün ve Irak gibi komşu ülkeleri de etkilediğini belirterek, ülkede yaşananların bölgenin güvenlik ve istikrarına gölge düşürdüğünü kaydetti.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.