1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HOBBİT’İN TEDAVİSİNİ ÜSTLENDİLER
HOBBİT’İN TEDAVİSİNİ ÜSTLENDİLER

HOBBİT’İN TEDAVİSİNİ ÜSTLENDİLER

Yusuf Efendi Çiftliği tarafından sahiplenilen Hobbit isimli sıpanın tedavi edilmesi için veteriner hekim Egemen Önder ve işadamı Rasim Yankın seferber oldu.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde Hobbit’i ziyaret eden Önder, doğuştan ön ayakları sakat olan hayvanın tedavisinin yapılıp yapılamayacağının anlaşılabilmesi için yurt dışından uzman veteriner getirtmeyi planlıyor.

Veterinerler Birliği’nin izniyle Türkiye’den ortopedi uzmanı bir veterineri Kıbrıs’a getirtmek istediklerini söyleyen Önder, “Yakın Doğu Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi ile temasa geçmek istiyoruz. Gereken tedaviyi yaptırma niyetindeyiz” dedi.

Yusuf Efendi Çiftliği’nin sakinlerinden Daisy isimli midilli ile birlikte yaşamaya başlayan küçük Hobbit, fazla kilo alıp ön ayaklarının daha fazla zorlanmaması için kuru dirifil (yonca) ile besleniyor.

Ön ayaklarındaki sakatlık nedeniyle zar zor hareket edebilen Hobbit’in tedavisinin biraz zor olduğunu kaydeden Önder, buna rağmen ameliyat da dahil gereken tüm tedavi masraflarını Rasim Yankın ile birlikte karşılama kararı aldıklarını söyledi. 

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.