1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Hollywood dünyasını şoke eden olay!
Hollywood dünyasını şoke eden olay!

Hollywood dünyasını şoke eden olay!

Hollywood röntgencisi

A+A-

SCARLETT Johansson’dan Judi Dench’e ve Penelope Cruz’dan Amber Heard’a Hollywood’un birçok ünlü oyuncusu ile birlikte çalışan yönetmen yardımcısı Kevin Thomas Roy‘un “röntgenci” olduğu ve çeşitli tuvalet ve soyunma odalarında gizli kamera yerleştirerek kadınları gözetlediği ortaya çıktı.

Roy’un korkunç hobisi, karısı Michelle’in gizli kamera görüntülerini bulup polise teslim etmesiyle deşifre oldu. Kocasının yaptıklarını öğrenen kadının şikâyette bulunduktan sonra boşanma davası açarak evliliğini sonlandırdığı açıklandı. Hakkındaki röntgencilik iddiaları nedeniyle Allegiant isimli filmden kovulan Kevin Thomas Roy, mahkemede kendisine yöneltilen suçlamalara itiraz etmedi.

JOHNNY DEPP ŞÜPHELENMİŞ

AKTÖR Johnny Depp’in, Roy’un setteki uygunsuz faaliyetlerinden 2010 yılında Karayip Korsanları’nı çekerken şüphelendiği ve hatta çalışanlarına adamın sicilini araştırmaları için emir verdiği eddia edildi. İngiliz Daily Mail gazetesi Depp’in yardımcılarının Roy ile ilgili yaptıkları araştırmada herhangi bir suç kaydına ulaşamadığını ve ünlü oyuncunun da bu nedenle konunun peşini bıraktığını yazdı.

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.