1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. HOLLYWOOD YILDIZI CANINI ZOR KURTARDI
HOLLYWOOD YILDIZI CANINI ZOR KURTARDI

HOLLYWOOD YILDIZI CANINI ZOR KURTARDI

HOLLYWOOD YILDIZI CANINI ZOR KURTARDI

A+A-

ABD’de bir kadın evine giren adamdan kaçmak için çatıya sığınmak zorunda kaldı. Genç kadının korku dolu anları yoldan geçen biri tarafından görüntülendi.

Los Angeles kentinde meydana gelen olayda, Melora Rivera isimli kadın evine tanımadığı bir adamın girdiğini duyunca büyük korkuya kapıldı. 29 yaşındaki Melora, çareyi yarı çıplak iki katlı evin çatısına çıkıp burada gizlenmekte buldu. Evine giren adam da çatıya çıkıp kendisini ararken, Rivera yanına aldığı cep telefonuyla polisi arayarak yardım istedi.

Oyunculuk yapan ve Whitney Houston’ın başrol oynadığı 2012 yapımı “Sparkle” adlı filmde de rol alan Rivera’nın korku dolu anları sokaktan geçen Alexandria Thompson isimli kadın tarafından görüntülendi. Thompson’ın çektiği fotoğraflarda daha sonradan kimliği Christian Hicks olduğu öğrenilen adam, Rivera’nın hemen arkasında görünüyor.

Thompson, fotoğrafları Twitter hesabından paylaşırken kısa sürede eve gelen polis bir merdiven yardımıyla Rivera’yı çatıdan indirdi. Daha sonra eve izinsiz giren Hicks’i de yakalayarak gözaltına aldı. Hicks’in akıl hastası olduğu belirtilirken, Rivera, olayın ardından yaptığı açıklamada, “Niyetinin ne olduğunu bilmiyordum ama hiçbir şekilde onunla yüzleşmek istemezdim” diyerek yaşadığı korku dolu anları anlattı.

26090636.jpg

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.