1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. HOLLYWOOD YILDIZINDAN İSRAİL‘E TEPKİ
HOLLYWOOD YILDIZINDAN İSRAİL‘E TEPKİ

HOLLYWOOD YILDIZINDAN İSRAİL‘E TEPKİ

HOLLYWOOD YILDIZINDAN İSRAİL‘E TEPKİ

A+A-

Ünlü Hollywood yıldızı Javier Bardem, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını eleştiren bir mektup yazdı. Ünlü yıldız mektubunda, İsrail'i soykırım yapmakla suçladı.

 

Dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Javier Bardem, İsrail'in Gazze saldırısını ve operasyona ses çıkarmayan Batılı ülkeleri sert bir dille eleştiren bir açık mektup kaleme aldı: Evet Avrupalıyım ve AB'nin sessizliğinden utanıyorum...
 
Diken.com.tr'nin haberine göre, Oscar ödüllü İspanyol oyuncu Javier Bardem, İsrail’in Gazze saldırısını ve operasyona ses çıkarmayan Batılı ülkeleri sert bir dille eleştiren bir açık mektup kaleme aldı.
 
Bardem, eldiario.es sitesinde yayımlanan açık mektubunda İsrail’in eylemlerini açıkça ‘ soykırım ‘ diye niteleyip, ‘ Avrupa Birliği’nin sessiz kalması nedeniyle utanç duyduğunu ‘ belirtti.
 
BARDEM KİMDİR?

Javier Ángel Encinas Bardem (d. 1 Mart 1969) İspanyol sinema oyuncusu. 2000 yılında Before Night Falls filmiyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilmiştir. 2000'de Before Night Falls, 2004'de İçimdeki Deniz filmleriyle En İyi Erkek Oyuncu - Drama dalında Altın Küre'ye aday gösterilen oyuncu No Country for Old Men filmiyle Oscar ödülü almıştır.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.