1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Hoşuna gidiyor sanmıştım!
Hoşuna gidiyor sanmıştım!

Hoşuna gidiyor sanmıştım!

Şok eden açıklama

A+A-

Galler’de cinsel ilişki sırasında yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Elizabeth Sandiin’in (20) kalçalarını ve bacaklarını ısıran üniversite öğrencisi Samuel John Price (24) 200 sterlin tazminat ve 12 ay kamu hizmeti cezasına çarptırıldı.

Mold Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Sandiin ve Price’ın olay gecesi ayrı mekanlarda alkol aldığı ve bir süre mesajlaştıktan sonra Price’ın evine giderek sevişmeye başladığı açıklandı.
 
Savcılık, Sandiin ile buluştuğunda oldukça alkollü olan Price’ın cinsel ilişki sırasında kontrolünü kaybettiğini ve “Sandiin’e karşı sert davranmaya, onun saçını çekip canını acıtmaya başladığını” söyledi.
 
Genç kadının ağlamaya başlaması üzerine Price’ın ona sarıldığını ve onu “yanında kalması için ikna ettiğini” söyleyen savcılar, “Ancak Sandiin’in yatağa dönmesinin ardından Price uygunsuz hareketlerine devam etti. Sandiin’in kalçasını ve bacaklarını ısırmaya başladı” dedi.
 
Mahkemede, Elizabeth Sadiin’in bacak ve kalçalarında büyük morlukların oluşmasına neden olan ısırıklar nedeniyle 4:30’da Price’ın evini terk ettiği ve evine döndükten sonra da polisi aradığı  açıklandı.
 
Price ise “kontrolünü kaybetmediğini” ve “kız arkadaşının ısırıldığında inlediğini, bu nedenle onun yaptıklarından zevk aldığını düşündüğünü” söyledi. Pazarlama eğitimi almakta olan Price ayrıca Sandiin ile normalde de “sert bir şekilde” seviştiklerini, o gece yaşananların normal dışı bir durum olmadığını söyledi.
 
Ancak Savcılık kız arkadaşının vücudundaki ısırık izlerini ona gösterdiğinde Price da şaşkınlığını gizleyemedi ve “Aman tanrım” diyerek tepki gösterdi.
 
Price, “Yaptıkları için çok üzgün olduğunu ve Sadiin’den özür dilediğini” söyledi ancak konunun mahkemeye taşındığına ve siciline işlendiğine hala inanamadığını da belirtti.

Hürriyet

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.