1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “HRİSTODULİDİS YANGIN HELİKOPTERLERİNİ ALARMA GEÇİRDİ...”
“HRİSTODULİDİS YANGIN HELİKOPTERLERİNİ ALARMA GEÇİRDİ...”

“HRİSTODULİDİS YANGIN HELİKOPTERLERİNİ ALARMA GEÇİRDİ...”

“HRİSTODULİDİS YANGIN HELİKOPTERLERİNİ ALARMA GEÇİRDİ...”

A+A-

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Barış Burcu, bugün yaşanan yangın nedeniyle Rum Yönetimi Sözcüsü Nikos Hristodulidis’lesürekli irtibat halinde olduklarını ve Rum tarafının, ihtiyaç duyulması halinde katkı verilebilmesi için alarm durumuna geçtiğini; yangının kontrol altına alınmasıyla alarm durumunun kaldırıldığını söyledi.

Burcu TAK muhabirine yaptığı açıklamada, yangının kontrol altına alındığını belirterek, bu süreçte Rum Yönetimi sözcüsü Nikos Hristodulidis’le irtibat halinde olduklarını; ihtiyaç olması halinde katkı alabilmeleri için alarm durumuna geçip hazır olmalarını rica ettiğini kaydetti.

“HRİSTODULİDİS YANGIN HELİKOPTERLERİNİ ALARMA GEÇİRDİ, SÜREKLİ İRTİBATLAŞTIK”

Burcu şunları söyledi:

“Rum sözcü Nikos Hristodulidis’le ile sürekli irtibat halindeydik. Bu irtibatlaşma esnasında ben kendisine yerden müdahale ihtiyacı doğmayacağı bilgisini aldığımızı, ancak havadan müdahale ihtiyacının daha yüksek olduğunu ve herhangi bir ihtiyaç halinde hızlı katkı alabilmemiz için alarm durumuna geçip hazır olmalarını rica ettim. Kendisi de buna olumlu karşılık verdi.Yangın helikopterlerini alarm durumuna geçirdi.Sürekli irtibatlaştık. Sonunda çok şükür ihtiyaç kalmadan yangın söndürülmüş oldu.Kendilerine teşekkür ettik.Ve alarm durumunu kaldırdılar.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.