1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HUKUK VE SİYASİ İŞLER KOMİTESİ BAŞKANI ERHÜRMAN YARIN “İYİ İDARE YASASI” İLE İLGİLİ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK
HUKUK VE SİYASİ İŞLER KOMİTESİ BAŞKANI ERHÜRMAN YARIN “İYİ İDARE YASASI” İLE İLGİLİ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

HUKUK VE SİYASİ İŞLER KOMİTESİ BAŞKANI ERHÜRMAN YARIN “İYİ İDARE YASASI” İLE İLGİLİ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Cumhuriyet Meclisi Hukuk ve Siyasi İşler Komitesi Başkanı Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP/BG) Milletvekili Tufan Erhürman, yarın “İyi İdare Yasası” ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Hukuk ve Siyasi İşler Komitesi Başkanı Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP/BG) Milletvekili Tufan Erhürman,  yarın “İyi İdare Yasası” ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Meclis’ten yapılan açıklamaya göre, saat 11.00’de Meclis Mavi Salon’da gerçekleştirilecek basın toplantısında Erhürman,  “İyi İdare Yasası” ile ilgili olarak bugüne kadar yapılanlar hakkında bilgi verecek.

Açıklamada, toplantının, Meclis Başkanı Sibel Siber’in “Meclis Halkındır” söylemine uygun olarak gerçekleştirileceği kaydedildi.

Amacın, Meclis çalışmaları hakkında halkı bilgilendirerek çalışmalara katkı sağlamak olduğuna işaret edilen açıklamada şöyle denildi:

“Bu yönde yeni bir adım daha atıldı ve Komite çalışmalarıyla ilgili, komite başkanları basın toplantıları düzenleyerek, komitelerinde bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında halkı bilgilendirecek.”

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.