1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HÜKÜMETE HAREKETE GEÇME ÇAĞIRISI
HÜKÜMETE HAREKETE GEÇME ÇAĞIRISI

HÜKÜMETE HAREKETE GEÇME ÇAĞIRISI

Kaosu sonlandırmak için ;

A+A-

 

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Mahmut Kanber, hükümeti, “ülkesel fiziki plan çalışmalarıyla ilgili kaosu sonlandırmak için harekete geçmeye” çağırdı.

Kanber yaptığı yazılı açıklamada, hükümetin, fiziki planla ilgili tavır, görüş belirlemesini ve ilgili kesimlerle buluşmak için de harekete geçmesini de istedi.

“Odamız fizik planın felsefesi ve ruhunun tamamen yanındadır” diyen Kanber,  İçişleri Bakanlığı’nı da aradan çekilerek itiraz ve eleştirileri seyretmekle suçladı.

Sorunların fizik planla bitmeyeceğini, bölgelerin, kentlerin acilen master ve imar planlarıyla da düzenlenmesi gerektiğini kaydeden Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Mahmut Kaner, şehirciliğin her anlamda ele alınmasını istediklerini ifade etti.

Kanber, “Herkes artık şunu bilmelidir; büyüme ile kalkınma ve toplumun refahı farklı şeylerdir. Herkes ne dediğini, ne murat ettiğini ortaya koymalı ve her anlamda planlama dönemine geçilmelidir. Bu çerçevede bugünkü kaosu sonlandırmak için hükümeti, fiziki planla ilgili tavır, görüş belirlemeye, ilgili kesimlerle buluşmak için de harekete geçmeye çağırıyoruz” ifadelerine de yer verdi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.