1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “HÜKÜMETLERİ ÜLKE SORUNLARINA KARŞI DUYARSIZ”
“HÜKÜMETLERİ ÜLKE SORUNLARINA KARŞI DUYARSIZ”

“HÜKÜMETLERİ ÜLKE SORUNLARINA KARŞI DUYARSIZ”

hükümetlerin ülke sorunlarına karşı duyarsız olduklarını, çözüm arayışı içersine girmediklerini iddia etti.

A+A-

Toplumsal Gelişim Partisi (TGP) Kurucusu ve Genel Başkanı Enver Dinçoğlu, hükümetlerin ülke sorunlarına karşı duyarsız olduklarını, çözüm arayışı içersine girmediklerini iddia etti.

Dinçoğlu  yaptığı yazılı açıklamada, TGP’nin 15 Kasım tarihinde tekrar siyasi yaşama başladığını, örgüt çalışmalarının devam ettiğini anımsatarak, 2015 yılında yapılacak Kurultaya kadar partiyi yönetecek Yönetim Kurulu’nun kısa bir süre sonra açıklanacağı ifade edildi.

Dinçoğlu, halkın baskı ve cezalar ile yönetilmeye çalışıldığını, bunun toplumda huzursuzluk yarattığını, siyasilerin başarısız ve çıkar politikalarının halkı canından bezdirdiğini, siyasilere güvenin ortadan kalktığını, halkın sivil itaatsizlik düşüncesine girdiğini iddia etti.

Dinçoğlu şunları ifade etti:

“Anavatan Türkiye, Kıbrıs Türk Halkının ayakları üzerinde durmayı ve sağlam basmayı kavramaları için her yolu denemekte, içimizdeki teslimiyetçi zihniyet ise işlerine geldiği şekilde, tüm bu olumsuzlukların faturasını, başarısız hükümetler ve siyasilerin yerine, Türkiye Büyükelçiliğine yıkmaya çalışmakta, yanlış adrese giderek, Türkiye’yi suçlu göstermeye çalışmaktadır”

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.