1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Hülya Avşar: "Sanane Lan!"
Hülya Avşar: "Sanane Lan!"

Hülya Avşar: "Sanane Lan!"

Hülya Avşar: "Sanane Lan!"

A+A-

Hülya Avşar, ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun hayatının anlatıldığı 'Veda Mektubu-Ankara Yazı' filminde rol alacak olmasına gelen tepkilere cevap verdi.

Oyuncu Hülya Avşar'ın askeri darbe döneminde idam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun hayatının anlatıldığı 'Veda Mektubu-Ankara Yazı' filminde rol alacağı haberlerinin çıkması üzerine en sert tepki MHP'den gelmişti.

"VELEV Kİ KÜRDÜM, SANA NE LAN"

MHP'den yapılan açıklamara oyuncu Hülya Avşar'dan cevap gecikmedi. Avşar, Büyükataman'a verdiği sert cevapta şunları söyledi:

"Velev ki bir partiye destek veriyorum.
Velev ki Ello kızı Malakanım. 
Velev ki Hülya Avşarım.
Velev ki Beşiktaşlıyım. 
Velev ki Kürdüm.
Velev ki Türküm.

Sana ne lan, seni araştırırsak neler çıkar kimbilir dibinden, ondan da banane. Bana Ello kızı Malakan diyerek bölücülük yapan, sanatımla kişiliğimi karıştıran, fikirlerime saygı duymayarak demokrasiye, özgürlüğe karşı olduğunu gösteren sen kimsen, ben bu filmde oynayacağım, sizde gelin engelleyin.

"HADDİNİZİ BİLİN"

32 yıllık sanat hayatımı, ne size ne de başka bir partiye göre yönlendirmeyeceğim. Şunu bilin ki Hülya Avşar kısacası sanat ve sanatçı partiler üstüdür.

Hele ki anneliğime laf söylerseniz, tek başıma bir kadın olarak sizinle başederim. Bekliyorum sete hem de arkama sizin gibi parti gücünü almadan ,tek bir kadın olarak."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.