1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Hülya Avşar'a sandık başında şok!
Hülya Avşar'a sandık başında şok!

Hülya Avşar'a sandık başında şok!

Hülya Avşar'a sandık başında şok!

A+A-

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, oyunu Sarıyer Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde kullandı. Oyunu kullanmak için 1021 nolu sandığa gelen Avşar, kendi isminin olduğu yere başka birinin imza attığını öğrenince şaşkınlık yaşadı.

 

KABİN GİRİŞİNİ DE BULAMADI

Ardından oyunu kullanmak için kabine ilerleyen Hülya Avşar, bu kez de kabin girişini bulamadı. Görevliler Avşar’a girişi gösterdi. Kabine giren Avşar, kendi isminin olduğu yere imza atılması nedeniyle oyunun geçerli olup olmayacağını sordu.

"ARTIK GELİŞEN BİR ÜLKE OLMAK İSTİYORUZ"

Sandık başkanı ise tüm mesuliyetin kendisinde olduğunda ifade ederek, durumun Avşar’a bir sorun yaratmayacağını söyledi. Bunun üzerine kabine giren Avşar, oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra bir açıklama yapan Hülya Avşar, “Söylenecek tek kelime herkes için hayırlı olsun. Çok yoruldu insanlar memleket meselelerinden. Memleket meseleleri sebebiyle insanlar düzenlerini kurmakta zorlanıyorlar, hayatlarını yönlendirmekte zorlanıyorlar. Artık mutlu, huzurlu, keyifli, eğitime değer verilen, herkesin çocuğuna daha fazla zaman ayrılabileceği, gerçekten gelişen bir ülke olmak istiyoruz. Zaten bu dönemde olmazsak, bir daha da olamayız diye düşünüyoruz. O yüzden her şeyin hayırlısı olsun. ‘Bunun yolu hangisi diyeceksiniz?’ Bunun yolu bence sandıklardan bu sefer çıkacak olan 'aklın yolu birdir' yolu olmalı”

Avşar, kızı Zehra’nın 17 yaşında olduğu için bu yıl oy kullanamadığını da sözlerine ekledi.

 

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum