1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. HÜLYA AVŞAR'DAN YILDIZ TİLBE'YE YANIT!
HÜLYA AVŞAR'DAN YILDIZ TİLBE'YE YANIT!

HÜLYA AVŞAR'DAN YILDIZ TİLBE'YE YANIT!

HÜLYA AVŞAR'DAN YILDIZ TİLBE'YE YANIT!

A+A-

Bu Tarz Benim'in TV 8 versiyonunun gala gecesine konuk jüri olarak katılan Hülya Avşar 'ın Yıldız Tilbe ile ilgili sözleri tartışma yarattı.

Avşar, Yıldız Tilbe taklidi ile podyuma çıkan bir yarışmacıya "Ama ona benzememişsin. Sebebi de sen güzel bir kızsın" demişti.

Avşar’ın bu sözlerine hayli kızan Yıldız Tilbe, tepkisini Twitter ’da dile getirdi. “Benim güzelliğimi ölçmek senin gibilere kalmadı” diyen Tilbe, ağır sözler sarf etti.

 

 İşte o Tweet’lerden bazıları…

 

Benim güzelliğimi ölçmek senin gibilere kalmadı senin gibi herşeyimi sergileyerek dolaşsaydım sizin gibilerin esamesi okunmazdı maymun hanım. Benim güzelliğimi kötü gözler göremezler.. seninde görememen normal.

 

Hastamıdır nedir .adam gibi jüriliğini yap defol git demi.. sanamı kaldı beni çirkin bulmak. Ahlaksız" Bu kadar muhatab olmam bile doğru değil gündem arayan bir gündemsiz ile...bu kadar

 

Ben Türkiye Cumhuriyetinin en güzel esmeri olduğu için fesatlarca çirkin ilan edilmeye çalışıldıkça güzelleşen yıldızıyım. .. Her şey bu yüzden" Aynen ...şebek ve maymunlardan özür diliyorum onlar tatlı hemde çok tatlı hayvanlar. ve akıllılar...

Hülya Avşar ise böyle yanıt verdi.

10-004.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.