1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Hüngür Hüngür Ağladı!
Hüngür Hüngür Ağladı!

Hüngür Hüngür Ağladı!

Boşanmadan dolayı perişan!

A+A-

Brad Pitt boşanmadan dolayı perişan

Angelina Jolie ile boşanma aşamasında olan Brad Pitt’in perişan halde olduğu ve annesinden destek aldığı öne sürüldü.

ANNE BABASINDAN DESTEK İSTEDİ
 
Angelina Jolie’nin boşanma davası açtığı Brad Pitt’in üzüntüden sağlığının bozulduğu iddia edildi. 52 yaşındaki aktörün boşanma sürecinde anne ve babasından destek istediği öğrenildi.
ÇOK ÜZGÜN
 
Us Weekly’nin haberine göre hayatının geldiği noktadan üzüntü duyan aktör, boşanma sürecinde altı çocuğunu korumaya çalışıyor.
"ÇOCUKLARINI KORUYOR"
 
Dergiye konuşan bir kaynak, “Pitt, hayatının bu hale gelmesine inanamıyor, çok kötü durumda. Korumaya çalıştığı tek şey çocukları” dedi.
"ANNESİ SIK SIK ARIYOR"
 
 Kaynak ayrıca, “Ailesinden destek alıyor, sıklıkla anne-babasıyla, yakın arkadaşlarıyla ve menajeriyle konuşuyor. Annesi de sık sık onu arıyor” şeklinde konuştu.
"BOŞANMA HABERİYLE AĞLADI"
 
12 yıldır birlikte olduğu ve iki yıl önce evlendiği 41 yaşındaki Jolie’nin “şiddetli geçimsizlik” gerekçesiyle kendisine boşanma davası açması üzerine, Pitt’in ağladığı öne sürüldü. Ayrıca Pitt’in, boşanmanın çocuklarını nasıl etkileyeceğiyle ilgili kaygılandığı da iddia edildi.
"HAZIRLIKSIZ YAKALANDI"
 
Bir kaynak, “Kendinden geçmiş durumda ve ağlıyor. Tamamen hazırlıksız yakalandı. Şu anda dağılmış durumda. Çocuklarını göremiyor ve çaresizce kendi çalışanları ve Angelina’nın çalışanlarından çocuklarının iyi olduğunu öğrenmeye çalışıyor” şeklinde konuştu.
"YIKIM YAŞIYOR"
 
Aynı kaynak, “Kendi şöhretiyle ilgilenmiyor şu anda. Çocuklarının içine girdiği durumdan dolayı tam bir yıkım yaşıyor” dedi.
GEÇİCİ ANLAŞMA
 
Son olarak Pitt’in altı çocuğunu ziyaret etmesi için Jolie ile geçici anlaşmaya vardığı bildirildi.
TERAPİSTLE ZİYARET
 
Bu anlaşmaya göre çocukların velayeti geçici olarak Jolie’ye verildi ve Pitt de ilki bir terapist eşliğinde olmak üzere belli zamanlarda çocuklarını ziyaret edebilecek.
angelina-jolie-brad-pitt-1688127.jpg
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.