1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HURDA MOTORDAN UYUŞTURUCU ÇIKTI
HURDA MOTORDAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

HURDA MOTORDAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

İhbar üzerine evinde yapılan aramada uyuşturucu bulunarak ....

A+A-

İhbar üzerine evinde yapılan aramada uyuşturucu bulunarak tutuklanan Karapaşa’nın evinde ikinci bir ihbar üzerine yeniden arama yapıldı 
 
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri’nin ihbar üzerine gerçekleştirdiği operasyon sonucu tutuklanan Ahmet Dağhanlı ile Mehmet Karapaşa dün yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Polis, zanlı Dağhanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını açıklarken, ikinci bir ihbar aldıklarını, bunun üzerine zanlı Karapaşa’nın evinde yeniden arama yapıldığını belirtti. Yapılan aramada atıl vaziyetteki motorun içerisinde uyuşturucu madde bulduklarını kaydeden polis, zanlının 4 gün daha tutuklu kalmasını, zanlı Dağhanlı’nın ise teminata bağlanmasını talep etti.

MOTORDAN UYUŞTURUCU ÇIKTI
Duruşmada 4 Haziran tarihinde alınan ihbar üzerine Küçük Kaymaklı bölgesinde gerçekleştirilen operasyon sonucu tutuklanan zanlı Ahmet Dağhanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığı, zanlı Mehmet Karapaşa ile ilgili soruşturmanın ise devam ettiği açıklandı. Polis, başka bir ihbar üzerine polis hücresinde tutuklu bulunan zanlı Mehmet Karapaşa’nın evinde önceki gün geniş çaplı arama yaptıklarını, aramada bahçede atıl vaziyette duran motor içerisinde 3’ü boş 1’i dolu dört paket centetikcannabionid türü uyuşturucu madde ile boş paket bulunduğunu söyledi. Polis, zanlı Karapaşa hakkında devam eden soruşturma nedeni ile 4 gün daha süre isterken, zanlı Dağhanlı’nın teminata bağlanmasını talep etti.

BİRİNE EK SÜRE, DİĞERİNE TEMİNAT
Mahkeme, zanlı Karapaşa’nın 4 gün daha poliste tutuklu kalmasına, zanlı Dağhanlı’nın ise yurt dışına çıkışının yasaklanması, bir kişinin 50 bin TL değerinde kefalet senesi imzalamasına, ayrıca hafta bir gün en yakın polis karakoluna imza atması şartları ile tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.