1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HURDACIYA SATMIŞLAR!
HURDACIYA SATMIŞLAR!

HURDACIYA SATMIŞLAR!

Raif Özer’e ait binaya girerek, beyaz eşya ve alüminyum pencere çalan 2 kişi yakalandı

A+A-

Gazimağusa’ da Raif Özer’ e ait binaya girerek, çeşitli beyaz eşya ve alüminyum pencere sirkat eden Mehmet Mavideniz ile 16 yaşındaki T.Ç tutuklanarak dün Gazimağusa Kaza Mahkemesinde nöbetçi Yargıç Hasan Dağlı’ nın huzuruna çıkarıldı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Gazimağusa Adli Şube Amirliğinde görevli polis memuru Murat Arkoy, zanlıların Ocak ve Şubat ayları içerisinde,  Uluçam Sokakta bulunan Raif Özer’e ait kullanılmayan binaya girip 3 adet klima dış ünitesi, 1 adet çamaşır makinesi, 4 alüminyum pencere, 2 adet gazocağı ve 1 adet bulaşık makinesi sirkat ettiklerini söyledi.  

 

2 gün tutuklu kalacaklar

Sirkat edilen eşyalardan alüminyum pencerelerin Gazimağusa Limanında “Elamet” isimli hurdacı da bulunduğunu aktaran Arkoy, diğer eşyaların aranmakta olduğunu bildirdi. Soruşturmanın yeni başladığına dikkat çeken Arkoy, zanlıların 3’ er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Savcı Hasan Çaltılı bu süreyi 2 gün ile sınırlandırdı.

Zanlı 2’ nin avukatı tutukluluk süresine itiraz etmekken zanlı 1 Mehmet Mavideniz mesele ile bir alakasının bulunmadığını  iddia etti.

Huzurundaki şahadet ve beyanları değerlendiren Yargıç Hasan Dağlı, soruşturmanın selameti açısından zanlıların 2’ şer gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.