1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HURDAYA ÇIKTI!
HURDAYA ÇIKTI!

HURDAYA ÇIKTI!

Ayağı kırılan ve yüzü kan içerisinde kalan sürücüyü kaza yerine gelen itfaiyeciler ön tarafı hurdaya dönen arabadan çıkartırken, yaralanan araba sürücüsü Ambulans ile hastaneye...

A+A-


Necati’nin çenesi kırıldı

Tuzluca kavşağı yakınlarında iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı

hurd.jpg

Gazimağusa-Karpaz anayolunda Tuzluca kavşağı yakınlarında dün iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Araçların hurdaya döndüğü kazada, sürücülerden 20 yaşındaki Necati Karadağ’ın çene kemiği kırıldı. Polisten alınan bilgiye göre kaza saat 10.00 raddelerinde Tuzluca yol kavşağı yakınlarında bulunan Altınbaş Petrol istasyonu önünde meydana geldi. İskele-Karpaz istikametinde DM 053 plakalı salon aracı ile seyreden 20 yaşındaki Necati Karadağ önündeki aracı geçmek için sağ şeride geçti ve o esnada aynı istikamette seyretmekte olan ve yolun sağındaki Altınbaş Petrol İstasyonuna doğru dönüşe geçen 46 yaşındaki Burhan Ateş’in yönetiminde bulunan, Orman Dairesine ait RHA 2158 plakalı araca çarptı. 

a123.jpg

Necati’nin ailesi büyük korku yaşadı
 
Kaza sonucunda sürücüler Necati Karadağ ile Burhan Ateş Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililerden yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı, Necati Karadağ’ın çene kemiğinin kırıldığı öğrenildi. Kazayı duyar duymaz hastaneye koşan Necati Karadağ’ın ailesi, kısa bir süre bilgi alamaması üzerine büyük panik yaşadı. Ancak hayati bir tehlikenin söz konusu olmadığını öğrenen aile derin bir nefes aldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.