1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. HÜRREM 4 AYLIK HAMİLE
HÜRREM 4 AYLIK HAMİLE

HÜRREM 4 AYLIK HAMİLE

Bekar anne olacak..

A+A-

Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman, Türkiye'de Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem rolüyle gonüllerde taht kuran ve tükenmişlik sendromu hastalığı yüzünden diziyi bırakıp Almanya'ya giden Meryem Uzerli ile görüştü. Arman, 'Türkiye’de geçirdiği o üç yılı, Muhteşem Yüzyıl’ı, başına gelen her şeyi onun ağzından dinledim. Ve tükenmişlik sendromunu. İnanılmaz şeyler öğrendim.' ifadesini kullanarak "Bizim zannettiğimizden çok daha ağır şeyler yaşamış. Şok, şok şok içinde kaldım. Ama en bombası, Meryem hamile! Bebeği 4 aya yaklaşıyor." dedi.

Arman, Meryem Uzerli'nin Hürrem görüntüsünden uzaklaşarak saçlarını kısacık kestirdiğini ve hayatında hem mutluluğu hem de hüznü aynı anda yaşadığını belirterek "Güçlü olmaya çalışıyor.Meryem, 'bekar anne' olmaya hazırlanıyor.Hepsini yakında yazacağım." açıklamasında bulundu.

INSTAGRAM'DAN DUYGUSAL AÇIKLAMA
Uzerli, üç hafta önce Instagram sayfasında dünya haritasının fotoğrafını paylaşarak, "Sevgili arkadaşlar size güzel bir çarşamba diliyorum. Dünyamız büyük, Allah büyük... Hayat küçük bir kutu içinde gibi düşünmeyelim ve Allah'a güvenelim. Size sevgi ve kuvvet gönderiyorum. Çarşamba yeni bir gün" demişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.