1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. HÜRREM SULTAN ÖLÜME GİDİYOR!
HÜRREM SULTAN ÖLÜME GİDİYOR!

HÜRREM SULTAN ÖLÜME GİDİYOR!

Muhteşem Yüzyıl'da, senaryoda yapılan değişiklikle işler iyice karışıyor.

A+A-

Çekimleri Hürrem Sultan'a hayat veren Meryem Uzerli olmadan devam eden "Muhteşem Yüzyıl"ın bu bölümünde, Hürrem karakteri senaryoda yapılan değişiklikle aniden gelen bir haberle tehlikeli bir yolculuğa çıkacak.

Meryem Uzerli'nin ağır çalışma koşullarından dolayı "tükenmişlik sendromu" teşhisiyle Berlin'e gitmesi sonrası Hürrem Sultan'ın akıbetinin ne olacağı sorusuyla magazin gündemini meşgul eden "Muhteşem Yüzyıl", 101'inci bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Adı hem jenerikten hem de basın bültenlerinden çıkarılan Meryem Uzerli'nin canlandırdığı Hürrem Sultan, dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde senaryo gereği ölümcül bir yolculuğa çıkarılacak. İki hafta sonra sezon finali yapacak olan dizinin özetine gelince: Süleyman, Mustafa'yı payitahta çağırır ve hakkında ağır bir karar verir. Mustafa hüsrana uğrarken, Mehmet için taht yolu açılır. İki kardeş arasındaki ipler gerilir. Hürrem zaferini kutlarken, Mahidevran, oğlu için gözünü karartır. Süleyman, Mehmet'le Budin'e sefere gider. Mustafa ise payitahtta kalır. Hürrem aniden gelen bir haberle tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Payitahta dönen Süleyman, Hürrem hakkında öyle bir şey öğrenir ki, artık kimse güvende değildir...

 

Kaynak: Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.