1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HUSUMET 1 CANA MAL OLDU!
HUSUMET 1 CANA MAL OLDU!

HUSUMET 1 CANA MAL OLDU!

Eş zamanlı kundaklama!

A+A-

Mağusa'da dün sabah saatlerinde eş zamanlı olarak Big Boss isimli iş yeri ve iş yerinin eski işletmecisi Mehmet Cenk Serim'e ait araç kundaklandı.

Nadire BAHADİ

Mağusa'da dün sabah saatlerinde İsmet İnönü Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Big Boss isimli iş yeri ile iş yerinin eski işletmecisi Mehmet Cenk Serim' e ait GA 025 plakalı araç henüz tespit edilemeyen şahıslar tarafından yanıcı madde dökülerek ateşe verildi. Big Boss isimli iş yerinde kundaklama sonucu çıkan yangında ise tam bir dram yaşandı. Yangın sırasında iş yeri içinde bulunan ve iş yerinin şimdiki işletmecisi Sahap Eisapour'un eşinin amcası olan 65 yaşındaki Ali Rezay Rasekh yanarak can verdi. Rasekh'in ölümü polis kayıtlarına "Adam öldürme" yani cinayet olarak yansıdı. Big Boss'un ateşe verildiği 3:55 sıralarında iş yerinin eski işletmecisi Mehmet Cenk Serim'e ait GA 025 plakalı aracın aynı saatlerde kundaklanması nedeni ile farklı şahıslara ait 3 araç da alevlerden etkilenerek hasara uğradı.

ADAYA YENİ GELMİŞTİ... 65 YAŞINDAKİ RASEKH, YANARAK HAYATINI KAYBETTİ...

Yangın sırasında Big Boss isimli iş yeri içerisinde bulunan 65 yaşındaki Ali Rezay Rasekh alevlerin arasında kaldı. Rasekh'in küle dönmüş bedeni alevlerin söndürülmesinin ardından iş yerinden çıkarılarak otopsi yapılmak üzere Mağusa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Rasekh'in ölümü polis kayıtlarına "Adam öldürme" olarak geçerken İranlı 65 yaşındaki adamın kısa süre önce ülkeye geldiği ve 2 günden beridir iş yerinde kaldığı edinilen bilgiler arasında. 

ALACAK VERECEK MESELESİNDEN HUSUMETLİ

Big Boss isimli iş yerinin eski işletmecisi Mehmet Cenk Serim'in alacak verecek meselesinden husumetli olduğu bazı şahıslar olduğu öğrenilirken,  saldırının Serim'e yönelik ve göz dağı vermek amacı ile yapıldığı edinilen bilgiler arasında. Polisin geniş çaplı soruşturma başlattığı olayda Big Boss isimli iş yerinin binanın arka kısmından gelen şahıslar tarafından her yerine yanıcı madde dökülerek kundaklandığı öğrenildi.

EŞ ZAMANLI KUNDAKLAMA, 4 ARAÇ HASAR GÖRDÜ

İsmet İnönü Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Big Boss isimli iş yerinin kundaklandığı sıralarda eş zamanlı olarak Baykal bölgesindeki Truva Sokak içerisinde  park halinde bulunan Umut Ayman’a ait ancak ayrılma aşamasındaki eşi Mehmet Cenk Serim'in kullanımında bulunan GA 025 plakalı araç da yanıcı madde dökülerek yakıldı. GA 025 plakalı aracın yandığı sırada çıkan alevlerden ise Kerim Şener’e ait JV 202 plakalı araç, Ertaç Ercan’a ait ME 259 plakalı araç ile Turan Evran’a ait HK 667 ait araçlar da kısmen hasara uğratıldı. Big Boss isimli iş yerinin kundaklanması ile birlikte iş yerinin bulundu apartmanın ön cephesinde yer alan 3 daire de alevlerden hasar gördü.

FAİLLERİ BELİRLENEMEDİ

Polis yaşanan olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlattı. Olayın gerçekleştiği bölgelerde çok sayıda güvenlik kamerası görüntüsü incelenirken çok sayıda şahsın da ifadesi alındı. Yürütülen soruşturma kapsamında polis henüz net bulgulara ulaşamazken,  olayın faillerine henüz ulaşılamadı.

YANARAK ÖLDÜ

Ali Rezay Razekh’in ölüm sebebinin belirlenmesi için dün Mağusa Devlet Hastanesi morgunda Adli Tıp Uzmanı İdris Deniz tarafından ceset üzerinde otopsi yapıldı. Otopside ilk bulgulara göre Razekh'in yangın  dumanından zehirlenip yanarak can verdiği açıklandı. Esas ölüm sebebinin belirlenmesi için ise İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilmek üzere ceset üzerinden doku örneklerinin alındığı öğrenildi.

sds-009.jpg

ddd-002.jpg

Kıbrıs Postası

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.