1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “HUY HAM” DOĞRADI
“HUY HAM” DOĞRADI

“HUY HAM” DOĞRADI

“Huy Ham” doğradı

A+A-

Telefonda kendisine küfreden arkadaşına sinirlenen ve düelloya davet eden Vietnamlı genç, elindeki döner bıçağı ile dehşet saçtı

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki gece telefonda tartıştığı arkadaşını “Ekor Premier” isimli pastanenin önüne çağıran Vietnam uyruklu Huy Ham Nguyen, tasarrufundaki döner bıçağı ile asaldırıya geçti. Aldığı bıçak darbeleri ile yaralanan Duc Minh Pham isimli Vietnam uyruklu müşteki hastaneye kaldırılırken, Huy Ham Nhuyen polis tarafından tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı.

Küfretmesine sinirlendi
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru İbrahim Çangaroğlu, zanlının 8 Mart 2016 tarihinde Gazimağusa’da Mustefa Kemal Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren “Ekor Premier” isimli işyerinin otopark alanında, telefonda tartıştığı esnada kendisine küfrettiği gerekçesi ile tasarrufundaki ağız uzunluğu 50 cm, toplam uzunluğu ise 65 cm olan döner bıçağı ile müşteki Duc Minh Pham’a saldırdığını  ve sağ ön kolunda 6, sol kol kısmında ise 7 santimlik kesik oluşmasına neden olduğunu anlattı.

Olayın vahametini geç anladı
Olayda kullanılan döner bıçağının zanlının evinde bulunup emare olarak alındığını belirten Çangaroğlu, zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ifade etti. Zanlının KKTC’de çalışma izni statüsü ile bulunduğunu ve serbest kalması halinde yargılanmaktan kaçmasının kuvvetle ihtimal olduğunu söyleyen Çangaroğlu, zanlının Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.
Yargıç Banu Soyer’in söz vermesi üzerine konuşan zanlı Huy Ham Nguyen,  olay sırasında aşırı alkollü olduğunu ve müştekinin kendisine tahrik edici sözler sarf edip küfretmesi sonucu böyle bir suç işlediğini  belirterek  “yaptığımın bu kadar sorun yaptığını şimdi fark ettim” şeklinde konuştu.

Cezaevine gitti
Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanlarını değerlendiren Yargıç Banu Soyer, zanlının yargılanmaktan kaçmasının kuvvetle ihtimal olduğu yönünde bulgu yaptığını belirterek, davaları görüşülünceye kadar 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.