1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. HUZUREVİNDE STRİPTİZCİ KRİZİ
HUZUREVİNDE STRİPTİZCİ KRİZİ

HUZUREVİNDE STRİPTİZCİ KRİZİ

Huzurevinde striptizci krizi

A+A-

ABD’nin New York kentindeki bir huzurevinin yaşlılar için erkek striptizciler tuttuğunun ortaya çıkmasının ardından, “çıplak erkeklerin agresif danslarına” maruz kaldığı iddia edilen yaşlı bir kadının oğulları kurumun yöneticilerine dava açtı.

Franklin Youngblood, 86 yaşındaki Alzheimer hastası annesi Bernice’ı huzurevinde ziyaret ettiğinde odasındaki bir çekmecede yarı çıplak bir striptizcinin iç çamaşırına para sıkıştırırken çekilmiş bir fotoğrafını bulduğunu ve gördüklerinden dolayı “dehşete düştüğünü” söyledi.
 
Açtıkları davada Youngblood ailesini temsil eden avukat John Ray düzenlediği basın toplantısında, “Bu dansçılar 32 yaşındaki bekar kadınları çok eğlendiriyor olabilir ama burada söz konusu olan 86 yaşında, tüm hayatını geleneksel değerlerle yaşamış Afrika asıllı Amerikalı bir kadın” dedi.
 
Avukat sözlerine huzurevi sakinlerinin mental ve fiziksel kapasitesinin böyle bir aktiviteye onay verecek düzeyde olmadığını ve haklarını mahkemede arayacaklarını söyledi.
 
Huzur evi ise striptizci gösterisini huzurevinde yaşayanlardan oluşan 16 kişilik temsil komitesinin talep ettiğini ve bunun üzerine dansçının 250 dolarlık ücretini kendilerinin ödediğini söyledi. Yetkililer tüm huzurevi sakinlerinin gösteriye katılmama hakkının olduğunu belirtti.
 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.