1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HUZUREVİ'NE BAYRAM ZİYARETİ
HUZUREVİ'NE BAYRAM ZİYARETİ

HUZUREVİ'NE BAYRAM ZİYARETİ

Siber ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Ramazan Bayramı dolayısıyla Lapta Huzurevi’ni ziyaret etti.

A+A-

Meclis Başkanı Sibel Siber ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Ramazan Bayramı dolayısıyla Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Lapta Huzurevi’ni ziyaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, huzurevinde kalan yaşlıların bayramını kutlayan Siber ve Gürpınar, yaşlılarla sohbet ederek hediyeler dağıttı.

Cumhuriyet Meclisi Başkası Sibel Siber ziyarette yaptığı konuşmada, huzur kelimesinin öneminin ancak hissedilerek anlaşıldığını belirtti ve sosyal devletin en önemli görevlerinden birinin beşikten mezara kadar vatandaşlarının huzur içinde olmasını sağlamak olduğunu ifade etti.

Çocuğunun ya da parası olanın değil tüm yaşlıların sosyal devlette kendini güvende hissetmesi gerektiğinin altını çizen Siber, yaşlanacak her bireye hizmet verecek donanımlı ve modern yaşlı bakımevlerinin ve rehabilitasyon merkezlerinin sayısının artmasını temenni etti. Siber, tüm vatandaşlara huzurlu bir bayram diledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar da yaşlılığın her insanın uğrayacağı bir durak olduğunu ve yaşlılara en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını söyledi.

Tüm toplumun yaşlılara saygı ile yaklaşması gerektiğine dikkat çeken Gürpınar,  huzurevinde kalan yaşlıların aldıkları hizmetten memnun olduklarını kaydetti. Huzurevi personeline yaşlılara gösterdiği hassasiyet ve özveriden dolayı teşekkür eden Gürpınar,  yaşlıların ve personelin bayramını kutladı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.