1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İBO'NUN İMZASINA RAMAK KALDI...
İBO'NUN İMZASINA RAMAK KALDI...

İBO'NUN İMZASINA RAMAK KALDI...

İbrahim Toraman'ın imzası an meselesi

A+A-
Sivasspor, Beşiktaş'ta gözden çıkarılan İbrahim Toraman için harekete geçti.

Fanatik'te yer alan habere göre; Carlos daha önce de listesine aldığı savunmacıyı ikinci yarıda mutlaka kadrosunda görmek istiyor, imza an meselesi...

Sezonun ikinci yarısına Antalya'da hazırlanan Sivasspor'da yönetim de kadroya yapılacak takviyeler konusunda yoğun mesai harcıyor. Teknik direktör Roberto Carlos'un raporu doğrultusunda savunmayı güçlendirmeyi planlayan Kırmızı-Beyazlılar'ın hedefindeki isim ise Beşiktaş'ta gözden çıkarılan tecrübeli stoper İbrahim Toraman. Kadro dışı bırakıldığı dönemde de Brezilyalı hoca tarafından istenen Toraman, Sivaslı idarecilere, affedilmeyi beklediğini belirtmişti. 33 yaşındaki defans oyuncusu için Beşiktaş Yönetimi'nde 'af' sesleri çıksa da Siyah-Beyazlılar'ın Hırvat hocası Bilic buna izin vermedi. Toraman, transfer döneminin resmen başlamasıyla, "Yönetimin tavırlarından anladığım kadarıyla benim takıma dönüş şansım yok" diyerek gelen teklifleri değerlendirmeye başlamıştı.

GERÇEK YİĞİDO!

Deneyimli savunmacıyla bir görüşme gerçekleştiren Sivasspor cephesinin olumlu yanıt aldığı belirtilirken, tarafların arasında kalan küçük pürüzlerin de giderilmesi halinde bu transferin birkaç güne kadar netleşmesi bekleniyor. Bu arada Beşiktaş'ın da Sivas'tan Ümit Kurt'u istediği konuşuluyor. Carlos, Ümit'i bırakmak istemiyor, ancak cazip bir takas formülünün düşünüleceği belirtiliyor.
 
SKORER
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.