1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İBRAHİM HACIOSMANOĞLU TFF'YE BAŞVURDU
İBRAHİM HACIOSMANOĞLU TFF'YE BAŞVURDU

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU TFF'YE BAŞVURDU

‘Uygulamalar paralel olmalı’

A+A-

Başkan Hacıosmanoğlu, 2010-2011 sezonu kupasının kendilerine verilmesi için TFF’ye başvuru yaparken, “Bizdeki uygulamalarla UEFA ve FIFA aynı olmalı” dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 2010-2011 sezonu şampiyonluğunun kendilerine verilmesi için TFF Yönetim Kurulu’na başvuru yaptı. TFF’nin İstinye’deki merkez binasına gelen Hacıosmanoğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından Demirören binadan ayrılırken, Hacıosmanoğlu, TFF yöneticileriyle bir süre konuştu.

Futbol ailesinin sorunlarını konuştuklarını belirten Hacıosmanoğlu, “Kulüp olarak resmi müracaat yapmamız gerekiyordu, onu yaptık. Herkesin tekrar düşünmesi lazım. Türk futbolunda olan yanlışların düzelmesi için hepimizin aynı düşünceye sahip olması gerekiyor” dedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye’de yapılan uygulamalarla UEFA ve FIFA uygulamalarının paralel olması gerektiğine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:
“Sonuçta UEFA ve FIFA’ya bağlıyız. UEFA’nın yaptırımları var, yarın da FIFA’nın olacak. Ortada bir adaletsizlik varsa bunun düzelmesi gerekiyor” diye konuştu.

‘Hukuk dışına çıkmayız’
Başkan Vekili Ufuk Özerten ise Hacıosmanoğlu’nun TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüğünü vurgulayarak, kulüp adına yapılan başvurunun içeriği hakkında bilgi sahibi olmadıklarını söyledi. Şike süreciyle alakalı UEFA veya FIFA’dan kendilerine bir bildirim gelmediğinin altını çizen Özerten, “Şu ana kadar bize gelmiş herhangi bir şey yok. Kimsenin endişesi olmasın. Hukukun dışında bir şey yapmamak için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.