1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İbrahimovic İstanbul'da!
İbrahimovic İstanbul'da!

İbrahimovic İstanbul'da!

Fransa'nın Paris Saint Germain Kulübü'nde forma giyen Zlatan Ibrahimovic'in İstanbul'a geldiği haberi gündeme bomba gibi düştü.

A+A-

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Zlatan Ibrahimovic'in, dün gece İstanbul'a gelmesi futbolseverler arasında büyük heyecan yarattı.

Fransa'nın Paris Saint Germain Kulübü'nde forma giyen Zlatan Ibrahimovic'in İstanbul'a geldiği haberi gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü futbolcunun İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bir kadın taraftarla çekilmiş fotoğrafı sosyal medyaya düşer düşmez kısa süre içinde Twitter'da Trend Topics (TT) listesine girdi. Herkes Ibrahimovic'in neden geldiği konusunda araştırma yaparken, Eurosport ilginç bir iddia ortaya attı. İddiaya göre yıldız futbolcu, Stockholm'den Bakü'ye gitmek için İstanbul'dan aktarma yaptı. Dolayısıyla İstanbul'a gelmesinin tek sebebi buydu.

Zlatan Ibrahimovic'in İstanbul'daki fotoğrafını Twitter'den yayımlayan Cumhuriyet Gazetesi Spor Müdürü Arif Kızılyalın ise, fotoğrafını altına, "Acaba kime geldi:-)" notunu düştü.

BUGÜNE DEK SADECE BONSERVİSİNE 169 MiLYON EURO ÖDENDİ

34 yaşında ve 1,95 metre boyundaki Zlatan Ibrahimovic'in Paris Saint Germain ile sözleşmesi Haziran 2016'da sona eriyor.

Dünyanın en kariyerli futbolcuları arasında yer alan İsveçli yıldız, Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan ve Paris Saint Germain kulüplerinde forma giydi. Onu transfer eden kulüpler bugüne dek sadece bonservisine 169 milyon Euro ödedi.

Tecrübeli futbolcu bu sezon 37 resmi maçta 20 gol atarken, 8 asist yaptı.

ibrahimovic-2.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.