1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İÇ ÇAMAŞIRINDA....
İÇ ÇAMAŞIRINDA....

İÇ ÇAMAŞIRINDA....

Uçar fena uçtu...

A+A-

Çaldı, iç çamaşırında sakladı, yakalandı

Detay Gazatesi'nden Gamze Baykur'un haberine göre, Mağusa’da misafir olarak kaldığı evden toplam 3 bin 865 TL değerinde ziynet eşyası çalan İbrahim Uçar isimli kişi sirkat ettiği ziynet eşyalarını giydiği iç çamaşırına saklayarak yurt dışına çıkmak isterken tespit edilerek tutuklandı. “İkametgahtan sirkat” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı İbrahim Uçar, hükümsüz tutuklu olarak yargılanmak üzere 10 günü geçmemek şartıyla cezaevine gönderildi.

YAKAYI ELE VERDİ

Meselenin tahkikat memuru Hasan Özgüç, zanlı İbrahim Uçar’ın 2 Nisan tarihinde misafir olarak bulunduğu evden Seher Bulanık’a ait 3 bin 865 TL değerinde muhtelif ziynet eşyalarını sirkat ettiğini açıkladı. Zanlının 7 Nisan tarihinde yurt dışına çıkış yapmak isterken tespit edildiğini belirten Özgüç, zanlının üzerinde yapılan aramada giydiği iç çamaşırında sirkat edilen ziynet eşyalarını bulduklarını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Özgüç, KKTC’de turist olarak bulunan zanlı Uçar’ın davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etti.

TUTUKLU YARGILANACAK

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı İbrahim Uçar’ın davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 10 günü geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.