1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. ‘İÇİMİZDE HAİNLER VAR‘
‘İÇİMİZDE HAİNLER VAR‘

‘İÇİMİZDE HAİNLER VAR‘

20 yaşındaki oğlunu kaybeden babadan acı tespit...

A+A-

 

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde PKK’lıların silah saldırısında şehit olan 3 askerden biri olan 20 yaşındaki Yunus Yılmaz, kürtçe ağıtlar eşliğinde memleketi Bingöl’ün Karlıova İlçesi Çatak Köyü’nde gözyaşları arasında toprağa verilmişti.

KÜRT GENÇLER ÖLÜYOR

Baba Yılmaz, çözüm sürecini bozmaya çalışan güçlere seslendi. Yılmaz, “Kürt halkının hakkını savunuyoruz diyorsunuz neden benim çocuğumu vurdunuz. Ölenler hep Kürt gençleridir” diye konuştu. “Bir şehit babası olarak başımız dik” diyen Yılmaz,  “Çözüm sürecinin başarılı olmasını istemeyen birtakım hainler var. Bırakmıyorlar ki Türkiye düzelsin. Bunları yapanlar çözüm sürecinin başarılı olmasını istemeyen hainlerdir. Bu sürece balta vurmak isteyen çoktur. Ama en sonunda kardeşlik galip gelecektir. Sürecin yolunda gitmesini istemeyenler başarılı olamayacaktır. Çünkü kardeşlik hukukumuz var” dedi.  

Bu bayrak altında Türk'üm

“Biz Kürt kökenli bir aileyiz. Elazığ Kovancılar’da oturuyorum. Bu bir hainliktir. Türkiye’yi bölmeye huzurumuzu kaçırmaya çalışıyorlar. Huzurumuzu neden kaçırmak istiyorlar. Kimse bizi kandıramaz. Türk bayrağı altında yaşadıkça ben Türk'üm. Hepimiz kardeşiz.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.