1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İçinde unutunca korkunç olayı yaşadı
İçinde unutunca korkunç olayı yaşadı

İçinde unutunca korkunç olayı yaşadı

İçinde unutunca korkunç olayı yaşadı

A+A-

Menstrual kapı çıkarmayı unutan kadının anlattığı hikaye okuyanların tüylerini ürpertiyor.

Kadınlar arasında hızla yayılan menstrual kap kullanımı beraberinde bir çok soru işaretini de getiriyor.

Acaba menstrul kap zararlı mı?

Menstrual kap kullanmanın tehlikesi var mı?

Bu sorular aklımızda dolaşırken, menstrual kap kullanımı hakkında gelen bir haber akıllardaki bu soruları daha da arttırdı.


Uterinestench isimli bir Reddit kullanıcısının anlattığı menstrual kap hikayesi gözünden lenslerini 6 ay çıkarmayan ve sonunda gözleri mikroskobik canlılar tarafından yenen kadının hikayesinden bile daha iç gıcıklayıcı olabilir.

İşte Uterinestench takma isimli kadının korkunç hikayesi:

"Erkek arkadaşımla yıldızların altında uzanıyorduk ve çok uzaklara gitmeden önce geçirdiğimiz son geceydi. Birlikte olmak üzereyken bana "İçinde bir şey var" dedi. Ona hayır deyip devam etmesini söyledim. Ancak bana " Bir şey var, plastik bir şey hissediyorum" dedi.

Bir anda kan damarlarımdan çekildi. 2 hafta önce reglim bittiğinde menstrual kabı çıkarmayı unuttuğumu hatırladım. 12 saatten daha uzun süre vajinada kalmaması gereken menstrual kabım 14 gündür içimde duruyordu.

Erkek arkadaşıma çıkarmak için yardım etmesini söyledim. Ortaya yayılan koku çürük yumurta ve lağım kokusunun birleşiminden bile daha iğrençti. Sevgilim kusmamak için kendini zor tutuyordu.

Temizlenmek için tuvalete gittiğimde sevgilim de yardım etmek için peşimden geldi. Temizlenmeye çalışırken içeride biriken tüm tortu bir anda erkek arkadaşımın bacağına düştü. Ve elbette bu olaydan sonra beklendiği gibi koşarak eve gitti."

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.