1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İÇİŞLERİ BAKANI TEBERRÜKEN ULUÇAY GÖREVİNİ DEVRALDI
İÇİŞLERİ BAKANI TEBERRÜKEN ULUÇAY GÖREVİNİ DEVRALDI

İÇİŞLERİ BAKANI TEBERRÜKEN ULUÇAY GÖREVİNİ DEVRALDI

Yeni kurulan hükümette İçişleri Bakanı olan Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP/BG) Milletvekili Teberrüken Uluçay, görevini Gülsün Yücel’den devraldı.

A+A-

Yeni kurulan hükümette İçişleri Bakanı olan Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP/BG) Milletvekili Teberrüken Uluçay, görevini Gülsün Yücel’den devraldı.

Yücel, görevi devrederken yaptığı konuşmada, belirli bir süre için yürüttüğü görevini bugün gönül rahatlığı içerisinde devretmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Görevde olduğu süre boyunca, olması gerektiği gibi, tarafsız adil ve dürüst davrandığını dile getiren Yücel, bitirebildiği, yarım bıraktığı ve hiç başlayamadığı işler de olduğunu, Uluçay’ın önceden yapılanları basamak olarak kabul edip çok daha iyi işler yapacağına inandığını belirtti.

Yücel, gelecekte tecrübesine ihtiyacı olması halinde Uluçay’a bir telefon kadar yakın olduğunu yineleyerek, yeni bakana ve yeni hükümete başarılar diledi.

ULUÇAY

Teberrüken Uluçay ise, yeni dönemin Siber hükümetiyle başladığını ifade ederek, başarılı işlere imza atıldığını belirttiği bu hükümete teşekkür etti.

Yücel’in “çok başarılı” işler yaptığını da kaydeden Uluçay ”İnanıyorum ki bu başlatılan yeni dönem ve sağladıkları anlayış bundan sonra da devam edecektir” dedi.

Uluçay, yeni dönemde adil, insan odaklı, katılımcı bir anlayışla bir yönetim öngördüklerini belirterek, ara dönemde Siber hükümetiyle başlayan bu anlayışı devam ettirme sözü verdi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.