1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İCRA İŞLEMLERİNDEKİ GECİKME GÖRÜŞÜLDÜ
İCRA İŞLEMLERİNDEKİ GECİKME GÖRÜŞÜLDÜ

İCRA İŞLEMLERİNDEKİ GECİKME GÖRÜŞÜLDÜ

MALİYE BAKANI TATAR, KTAMS YETKİLİLERİYLE İCRA İŞLEMLERİNDEKİ GECİKMEYİ GÖRÜŞTÜ

A+A-

Maliye Bakanı Ersin Tatar, mahkemelerde örgütlü Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS)’ın yetkilileriyle, tebliğ ve icra işlemleriyle ilgili sıkıntıları görüştü.

Maliye Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Maliye Bakanlığı’nda gerçekleşen görüşmede, özellikle Lefkoşa Mahkemesi’nde tebliğ ve icra işlemlerinde kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan araç sıkıntısı masaya yatırıldı.

Tatar’ın KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan ve beraberindeki heyetle görüşmesinde Gelir ve Vergi Dairesi Müdürü Yusuf Kaçmaz ile Hazine ve Muhasebe Dairesi Müdürü Fatma Görener de hazır bulundu.

1368014928.jpg

TATAR

Maliye Bakanı Ersin Tatar, tebliğ ve ircaa işlemleriyle ilgili sıkıntının ortadan kaldırılması, işlemlerinin aksamaması ve çalışanların görev takiplerini yerine getirebilmeleri adına araç alım çalışmalarına başlanması talimatı verdi.

Tatar, “Mahkemelerde örgütlü sendika olan KTAMS ile yaptığımız görüşmede, soruna çözüm önerileri değerlendirildi ve yapılabilecek çalışmalar masaya yatırıldı. İlgili bürokratlara gerekli talimat verilmiştir. Araba alımı ile ilgili hazırlıklar başlatılacak ve tebliğ/icra işlemlerinde kullanılacak araçlar, hemen ihaleye çıkılarak alınacaktır” dedi.

 

Kaynak: TAK

Etiketler : , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.